Šokirani Jurčić napustio presicu zbog: 'Poručite Mamiću da ga nabijem na k***c!'

U subotu su odigrane još dvije utakmice hrvatskog noogmetnog prvenstva. Istra je u Puli imala igrača više i priliku nokautirati Dinamo, ali završilo je bez golova.

16.3.2013.
20:14
VOYO logo

Nakon pobjede protiv Hajduka na Poljudu prošlog vikenda, momčad Igora Pamića mogla je na svom stadionu skinuti još jedan veliki skalp. U goste Puljanima došao je prvak Dinamo, nakon prošlotjednog remija s Osijekom, doduše, oslabljen neigranjem nekolicine prvotimaca (Čop, Krstanović, Leko...).

Oba trenera imala su problema oko sastava, a kod plavih je ipak uskočio Ademi, koji se oporavio od ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Fali mi šest igrača od kojih bi pet sigurno igralo, da smo kompletni ne bi bilo Dinamu lako. Ma neće mu biti lako ni ovako", rekao je pred susret Igor Pamić i pozdravio se sa sinom Zvonkom koji je debitirao za Dinamo.

Istina da Dinamu nije bilo baš lako, teško je probijao Pamićev blok u kojem je često naistureniji domaći igrač bio na svojih 30 metara. Istra je mogla biti zadovoljnija nakon prvih 45 minuta, prije svega zato što nije primila gol. Jer, Dinamo je imao gotovo apsolutni posjed lopte, a bunker je pokušao probiti udarcima izvana. Tako je Halilović krasno gađao suprotni gornji kut u 10. minuti, ali je pogodio vratnicu, a drugi put je pucao preko gola. Sammir je dvaput opalio pored vratiju, a pred kraj je Šimunić glavom imao veliku priliku, ali ni on nije pogodio okvir gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku je bilo slično, opet su nepreciznim udarcima pokušavali Halilović i Sammir, ali u nastavku je i Istra dvaput zaprijetila. Te dobila priliku kad je Brozović opasno startao na Blagojevića i dobio izravni crveni karton u 68. minuti. Ubrzo nakon toga iz igre je izašao Alen Halilović i dobio pljesak pulske publike.

Prvi incident dogodio se u 29. minuti kad su 'navijači' Dinama bacili desetak baklji na teren, no za dvije minute je susret nastavljen i poluvrijeme dovedeno do kraja. Onaj puno gori incident dogodio se na presici nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube.com/embed/q9nBpmLtIlA "Htjeli smo pobijediti zbog Zdravka Mamića", rekao je Jurčić na što se među okupljenima javio novinar iz prvog reda, predstavio kao dr. Fric iz Pule i rekao: "Samo bih htio u ime pulskih novinara i sebe, nabiti Zdravka Mamića na ku**c. Evo, to mu poručite. Neven Marjanović, dr. Fric, nabija Zdravka Mamića na ku**c", rekao je dr. Fric, urednik Regional Expressa, nakon čega je Kruno Jurčić napustio presicu.

Radi se zapravo o legendarnom osnivaču i basistu pulskog punk benda KUD Idijoti, Nenadu Marjanoviću, umjetničkog imena Dr. Fric, koji je gostovanje 'Mamićevog ansambla' u Puli iskoristio za malu subverzivnu akciju. Jurčić je, očito, nije baš najbolje primio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

We salute you!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po veoma teškom terenu i hladnom vremenu Rijeka je pobjedila u Vinkovcima i tako Cibaliji nanijela još jedan domaći poraz u iznimno bitnoj utakmici za domaću momčad koja se grčevito bori za opstanak u HNL-u. Bila je ovo prva pobjede Rijeke u Vinkovcima poslije 6,5 godina. "Zadovoljan sam sa nova tri boda posebno kada se zna kakvi su uvjeti bili za igru. Pametno smo se branili i obranili, a zabili smo i jedan gol koji je odlučio utakmicu", rekao je trener Rijeke Matijaž Kek koji u dvije utakmice od kako je preuzeo momčad ima maksimalan učinak. Najavio je u narednim kolima bolju igru svoje momčadi kojoj je osnovni cilj izlazak u Europu. U isto vrijeme trener Cibalije Miroslav Bojka bio je vidno nezadovoljan poslije još jednog domaćeg poraza u utakmici u kojoj je njegova momčad zaslužila najmanje bod. "Osim realizacijom zadovoljan sam sa svime što je prikazala moja momčad. Imali smo dvije grede, dva puta su igrači Rijeke sa crte izbacivali loptu kao i niz opasnih šuteva. Nažalost, nismo zabili gol ali smo ga iz jedine njihove prilike dobili. Rijeka je dovoljno kvalitetna momčad da kazni tolike naše promašaje", rekao je Bojka.

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo