UŽAS

ŠOKANTNI DETALJI: Ronaldo je nakon navodnog silovanja djevojke imao odvratnu SMS prepisku s odvjetnikom

Njemački Der Spiegel objavio je nove detalje vezane uz tvrdnju da je proslavljeni portugalski napadač Real Madrida Cristiano Ronaldo u lipnju 2009. godine silovao djevojku u svojoj hotelskoj sobi u Las Vegasu, a onda se izvansudski nagodio s njom i platio joj 375.000 dolara za šutnju.

Dogovor je, već se navodilo, potpisao njegov odvjetnik Carlo Osorio de Castro. Prije toga je odvjetnik na ročištu pročitao izjavu na šest stranica u kojoj je žena opisala navodno silovanje i posljedice istog na nju. U nagodbi koja je uslijedila Ronaldo je naveden kao Mr. D, a žena kao Ms. C. Navodna žrtva je odlučila povući prijavu, a Ronaldovim je odvjetnicima dostavila imena svih ljudi kojima je govorila o događaju.

Portugalac je navode odbacio, no spomenuti izvor navodi da je Ronaldo bio upoznat sa detaljima pregovora sa djevojkom koja ga je optužila za silovanje te dodaje detalje SMS poruka koje je izmijenio sa svojim odvjetnikom. Prema njima je Ronaldo bio očito uključen u pregovore o nagodbi čemu u prilog svjedoči njegovo poslano ‘OK’ nakon De Castrove poruke u kojoj se navodi da se ‘novac još nije spominjao, ali bude’. Iz naslova teksta jasno je i da je od odvjetnika tražio da smanji potraživanja žrtve.

“To mora biti manje”, navodno je napisao Ronaldo.

Povratak na Net.hr