ŠOKANTNA SCENA: / Podivljali nogometaš prebio suparnika usred utakmice!

Image
Foto: Screenshot

Šokantna je scena viđena prošli vikend na utakmici četvrte katalonske lige između Iberica B i Sarrije B. Dvoboj je zbog teškog incidenta u jednom trenutku bio prekinut na 23 minute.

15.3.2016.
9:32
Screenshot
VOYO logo

Pri vodstvu gostiju s 1-0 domaći je igrač Francisco oborio na tlo kolegu iz gostujuće momčadi Jordana i brutalno ga pretukao. Podivljali je napadač šakama udarao nesretnog Jordana, sve dok nisu pritrčali ostali igrači i udaljili ga.

Napadač dobio otkaz

Napadnutom je nogometašu prvi u pomoć priskočio delegat iz Barcelone Francesc Folguera koji je za katalonski dnevnik El Mundo Deportivo opisao što se dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrači su se porječkali da bi nekoliko trenutaka kasnije Francisco udario Jordana u vrat. Kad je ovaj pao na tlo, Francisco ga je nastavio udarati. Utrčao sam na teren kako bih pokušao zaustaviti krvarenje. Jordan nije izgubio svijest, ali je pričao nepovezano. U bolnici je obavio nekoliko pretraga nakon čega je pušten na kućnu njegu. Predsjednik Iberice mi je rekao da je Francisco odmah dobio otkaz, a moguće je i da će klub biti izbačen iz natjecanja", izjavio je Folguera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo