ŠOKANTNA PORUKA MOHAMEDU SALAHU: / Državna novina sramotno prozvala junaka egipatske nacije

Image
Foto: AFP

Nije slučajno da je ovakva poruka Salahu upućena sa stranica novine u vlasništvu države

13.3.2018.
15:30
AFP
VOYO logo

Egipatski kolumnist Salah Montaser koji piše za državni list Al-Ahram, prozvao je najboljeg egipatskog nogometaša i najboljeg strijelca Liverpoola Mohameda Salaha, da mora obrijati bradu koja ga "stavlja u istu košaru s ekstremistima i teroristima", javlja ugledni američki ESPN.

REAL IMA PAKLENI PLAN: Perez će za zvijezdu Liverpoola morati duboko posegnuti u džep

Dogodilo se to u nedjeljnom izdanju spomenutog medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obrij se, izgledaš kao terorist", poruka je Montasera junaku nacije Salahu. Naravno, u obranu svoje nogometne ikone stali su na društvenim mrežama njegovi navijači. Fanovi su u svojim komentarima istaknuli kako je izgled osobni izbor svake osobe i kako nitko nikog ne bi smio suditi prema izgledu, piše ESPN.

Inače, nije slučajno da je ovakva poruka Salahu upućena sa stranica novine u vlasništvu države. Naime, službeni Egipat još se od 2013., kada je vojnim udarom srušena vlada Muslimanske braće, bori protiv islamskog fundamentalizma i ISIS-a, koji u toj zemlji imaju svoje čelije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U toj borbi protiv terorizma često se pretjeruje, kao što je slučaj i u ovoj javnoj poruci Salahu. U Egiptu je dovoljno da muškarac ima bradu kako bi ga se smatralo sumnjivim, kako bi ga se okarakteriziralo kao terorist...

Vrijedi spomenuti kako je Mohamed Salah, trenutno najbolji strijelac Premiershipa s 32 gola uz 11 asistencija u 40 susreta u svim natjecanjima u kojima je nastupio za Redse ove sezone, glavni zaslužni što je svoju zemlju odveo na prvo SP nakon 1990. Uz spomenuto, Salah se ističe humanitarnim radom i donacijama koje su itekako dobro došle u Egiptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike