Šokantna istina legendarnog nogometaša: 'Ferguson je je*eni šu*ak'

Legendarni kapetan Manchester Uniteda Roy Keane objavio je drugu dio svoje autobiografije pod nazivom 'The Second Half' (drugo poluvrijeme) u kojem se osvrnuo na buran odlazak s Old Trafforda.

7.10.2014.
9:56
VOYO logo

Keanova autobiografija izazvala je veliko zanimanje nogometne javnosti, a "pikanterije" koje je bivši irski nogometaš iznio u knjizi najbolje govore o karakteru ovoga nekad sjajnog nogometaša.

"Pričao sam s Fergusonom i složili smo se da su moji dani u Unitedu odbrojani. Pitao sam ga mogu li igrati za nekog drugog, a on mi je odgovrio da mogu jer će ionako poderati moj ugovor. Samo sam pomislio: 'Kakav si ti je.... š....".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Keane se osvrnuo i na brutalni prekršaj nakon kojeg je Cityjev igrač Al-Inge Haaland morao okončati karijeri.

"Žalim zbog puno stvari u životu, ali Haaland definitvno nije jedna od njih. Optužio me da sam simulator i dugo sam čekao trenutak da ga 'pokosim'. Htio sam ga udariti, ali ne i ozlijediti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/8Tf6mrA0-tA

Keane je po prvi puta progovorio i o sukobu s legendarnim vratarom Peterom Schmeichelom u Hong Kongu 1998.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Peter i ja nismo bili u nekim odnosima tih dana. U jednom trenutku mi je došao i rekao: 'Svega mi je dosta, idemo sad to riješiti'. Rekao sam OK i krenula je tučnjava. Imam osjećaj da je sve trajalo desetak minuta i nije bilo lako, Peter je ipak krupan momak. Bilo je u igri i puno alkohola, tako da se nisam puno toga sjećao. Tek mi je Nicky Butt ujutro prepričao detalje. Rekao je da sam ga nokautirao glavom. Ujutro smo obojica imali problema s Fergusonom koji je urlao na nas dok smo ulazili u bus".

Za spomenuti je da su Englezi pokrenuli i istragu o "curenju" dijelova knjige, budući da se u prodaji trebala pojaviti tek u četvrtak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo