UŽASAN DAN ZA BARCELONU: / Katalonci najprije ostali bez Messija, a onda i bez bodova!

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

Težak kiks upisali su nogometaši Barcelone u 12. kolu španjolskog prvenstva. Na svome stadionu Camp Nou odigrali su samo 0-0 protiv Malage koje je pola sata imala igrača manje na terenu.

19.11.2016.
18:29
AFP, LLUIS GENE
VOYO logo

Prvi šok za Barcelonine navijače dogodio se i prije početka utakmice kada su shvatili da u momčadi nema najboljeg svjetskog nogometaša Lionela Messija. Argentinski je genijalac imao želučanih problema i trener Luis Enrique je bio prisiljen slagati sastav bez njega. Na raspolaganju nije imao ni Luisa Suareza koji je imao akumulirane žute kartone, te ozlijeđenog Andresa Iniestu, dok je našeg Ivana Rakitića ostavio na klupi sve do 77. minute.

Image
LUDA UTAKMICA U ŠPANJOLSKOJ: /

Sevilli ovakav pothvat nije uspio već 22 godine!

Image
LUDA UTAKMICA U ŠPANJOLSKOJ: /

Sevilli ovakav pothvat nije uspio već 22 godine!

Kameni radio čuda

I bez svih spomenutih je Barcelona dominirala protiv nedorasle Malage, stvarala prilike, ali na vratima andaluzijske momčadi u subotu je bio sjajno raspoloženi Carlos Kameni koji je skidao sve. U 68. minuti izravan je crveni karton dobio Diego Llorente zbog prekršaja na Neymaru, ali ni to nije pomoglo Barceloni, kao ni činjenica da je sudac produžio utakmicu za čak osam minuta. U završnim sekundima gostima je isključen i Juan Carlos, tako da su dvoboj okončali s devetoricom igrača, ali i velikim bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je tako ostala bez gola po prvi put u posljednje 32 domaće utakmice, točnije od veljače 2015. kada je s 0-1 izgubila od - Malage! Kataloncima je ovo već treći ovosezonski kiks, uz poraze od Alavesa i Celte. Prilika je to za Real Madrid da se odlijepi na četiri boda na vrhu ljestvice, ali treba imati na umu da momčad Zinedinea Zidanea večeras gostuje kod gradskog rivala Atletica, tako da joj neće biti lako doći do pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo