ŠOK ZA WENGERA: / Ovakav debakl se Arsenalu nije dogodio od 1959. godine!

Image
Foto: Pixsell, Slavko Midžor
27.10.2015.
22:39
Pixsell, Slavko Midžor
VOYO logo

Naime, u susretu drugoligaša Sheffield Wednesdaya i Arsenala, već na samom početku dvoboja trener TopnikaArsene Wenger se našao u velikim problemima. Vezni igrač Arsenala Alex Oxlade-Chamberlain ozlijedio se već u 4. minuti susreta, a umjesto njega u igru je ušao brzonogi Theo Walcott, čovjek koji je zabio Dinamu u Maksimiru u porazu Arsenala 2:1 na otvaranju ovosezonske Lige prvaka.

U igru mlado pojačanje iz Francuske

I onda-šok! Samo 14 minuta poslije, ozlijedio se i Walcott. Englez je pokušao nastaviti utakmicu, ali nije mogao. Wenger nije čekao da se Walcott dovoljno zagrije i dogodila se ozljeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjesto Walcotta, u igru je ušao sedamnaestogodišnji godišnji Ismael Bennacer, Francuz alžirsko-marokanskih korijena, koji je ovog ljeta došao u klub s Emiratesa iz Arles-Avignona.

Domaći nogometaši su do poluvremena poveli s 2:0. Gol za 1:0 zabio je Ross Wallace, dok je na 2:0 povisio Lucas João. U 52. minuti je konačnih 3:0 postavio Sam Hutchinson. Spomenimo da je Arsenal prvi put od 1959. godine izgubio od niželigaša s tri ili više golova razlike!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo