ŠOK ZA ŠOKOM: / Ovakva serija ozljeda najvećih svjetskih zvijezda se ne pamti!

Image
Foto: AFP, JUAN MABROMATA

Nova runda sukoba između najvećih svjetskih klubova i vladajućih nogometnih organizacija nazire se nakon aktualnih reprezentativnih akcija.

10.10.2015.
11:53
AFP, JUAN MABROMATA
VOYO logo

Vodeći svjetski klubovi već godinama ratuju s Međunarodnom nogometnom federacijom (FIFA) zbog ozljeda koje njihovi skupo plaćeni igrači 'zarađuju' u svojim reprezentacijama. Uspjeli su se klubovi izboriti za određenu financijsku kompenzaciju kada se ozlijedi njihov igrač, ali nezadovoljstvo je i dalje ogromno.

Götze najgore prošao

Crni ovotjedni niz pokrenuli su Francuzi. Najprije je Paul Pogba ozlijedio gležanj i povukao se iz reprezentacije, a potom je Karim Benzema zadobio ozljedu zadnje lože u prijateljskoj utakmici protiv Armenije i čeka ga oko dva tjedna stanke. Pogba je prošao nešto bolje, on bi se mogao vratiti za tjedan dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srijedu je teška ozljeda pogodila Bayern i Njemačku: veznjaku Mariju Götzeu puknuo je mišić zbog čega će morati pauzirati čak tri mjeseca. Nije to jedina ozljeda iz redova svjetskih prvaka: nastradao je i veznjak Manchester Uniteda Bastian Schweinsteiger.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MORA PAUZIRATI TRI MJESECA: /

Bayern ostao bez velikog aduta za Dinamo

Image
MORA PAUZIRATI TRI MJESECA: /

Bayern ostao bez velikog aduta za Dinamo

Problemi za Manchester City

Sergio Agüero je taman uhvatio pravu formu u dresu Manchester Cityja, da bi igrajući za reprezentaciju Argentine ozlijedio bedreni mišić i sada je pred njim oko mjesec dana stanke. Njegov klupski suigrač David Silva ozlijedio je list igrajući u petak za Španjolsku protiv Luksemburga, a lošu večer za Furiju, ali i Juventus, upotpunio je Alvaro Morata koji je također morao izaći iz igre zbog slične ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razloga za nezadovoljstvo ima i Jose Mourinho. Srpski dvojac Chelseaja, Branislav Ivanović i Nemanja Matić, protiv Albanije je zadobio ozljede bedrenih mišića, a duljina pauze još uvijek nije precizirana. Ni to nije sve, Brazilcima se ozlijedio David Luiz, a Portugalcima Fabio Coentrao. Uistinu šokantan i zapanjujući niz, a ne treba smetnuti s uma da reprezentativne utakmice završavaju tek u utorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo