Hrvatska može odahnuti: Pogledajte koban gol za Kamerunce

Kamerun je odigrao prvu pripremnu utakmicu pred Svjetsko prvenstvo. Suparnik im je bila reprezentacija Makedonije, a Afrikanci su slavili s 2:0.

26.5.2014.
20:48
VOYO logo

Golove su zabili Pierre Webo i Eric Maxim Choupo-Moting, a najzanimljivije za hrvatsku javnost su dvije loše vijest za Afrikance. U Kaufsteinu za Kamerun nije nastupio njihov najbolji nogometaš - Samuel Eto'o. On je navodno zaradio lakšu ozlijedu, pa Kamerunci nisu željeli riskirati. Da li se radi samo o manjem problemu ili prva zvijezda afričke reprezentacije tek nešto više od dva tjedna do SP-a ima problema, možemo samo špekulirati. Priča se da je on zapravo ljut, zbog malih dnevnica, pa bojkotira do daljnjeg...

Problema s ramenom i rukom definitivno ima njihov drugi najbolji napadač i strijelac Pierre Webo, koji je morao izaći iz igre nakon što je zabio gol škaricama. Neugodno je prizemljio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kamerun je zaigrao i bez Benoita Assou-Ekottoa, suigrača Nike Kranjčara iz QPR-a, on je naravno poput Nike igrao dodatne kvalifikacije za ulazak u Premiership.

//www.youtube.com/embed/e1rsNbTvNaM

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Hrvatsku dobra jest i činjenica da se dvoboj igrao u Austriji, te će drugi suparnik Hrvatske na Svjetskom prvenstvu biti jako dobro skautiran od stručnog stožera naše reprezentacije. Nisu ni trebali daleko putovati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo