ŠOK ZA FAVORITA: / Moldavci s Hrvatom kreirali prvoklasno iznenađenje u Ligi prvaka!

Image
Foto: PIXSELL, Marko Lukunić

Nogometaši moldavskog prvaka Milsamija iz Orheiaja izborili su plasman u treće pretkolo Lige prvaka, izbacivši favoriziranog bugarskog prvaka Ludogorec.

21.7.2015.
21:25
PIXSELL, Marko Lukunić
VOYO logo

Nakon pobjede 1:0 u Bugarskoj, Moldavci su na svom travnjaku pobijedili 2:1 premda su posljednjih 20 minuta igrali s igračem manje. Ludogorec je poveo golom Wandersona u 25. minuti, anuliravši rezultat iz prve utakmice.

Prekinuli dominaciju Šerifa

Međutim, domaćin je minutu kasnije izjednačio, a strijelac je bio Gheorge Andronic. Kada je u Andrej Cojacari u 72. minuti dobio crveni karton, činilo se kako će Ludogorec iskoristiti igrača više i drugim golom izboriti pobjedu i prolaz dalje. No, umjesto pogotka bugarskog favorita, Moldavci su s igračem manje zabili za 2:1, a pogodak je postigao Petru Racu u 89. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Milsami je cijeli susret odigrao hrvatski nogometaš Karlo Belak. Mladi Zagrepčanin je nakon odrađenog juniorskog staža u Dinamu branio boje Rudeša, Vrapča i Lučkog, a potom u veljači 2014. preselio u Moldaviju. Milsami je prošle sezone priredio senzaciju osvojivši naslov prvaka nakon višegodišnje dominacije Šerifa. Samo je pet godina u prvoj ligi, a sada je stigao i do iznenađenja u kvalifikacijama LP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo