ŠOK U ZAGREBU: / Futsal Dinamo izbačen iz natjecanja! 'Ispričavamo se svima'

Image

MNK Futsal Dinamo izbačen je iz kup-natjecanja zbog povrede Članka 74. Pravilnika o nogometnim natjecanjima, a na 'Final Four' će ići Kijevo, javlja Crofutsal.com.

26.1.2017.
18:18
VOYO logo

Futsal Dinamo slavio je u oba susreta 1/8-finala kupa protiv Kijeva (6:3, 1:8), no delegat uzvratnog susreta odigranog u Kninu ustanovio je da “modri” nemaju ovjerene iskaznice (nisu plaćene članarine). Velik je to propust administracije Futsal Dinama koji će ih po svemu sudeći skupo koštati.

Ova odluka je prvostupanjska te Futsal Dinamo ima mogućnost žalbe na ovu odluku povjerenika za natjecanje, no sukladno Pravilniku teško je za očekivati drugačiju odluku. Povodom izbacivanja iz natjecanja, Futsal Dinamo se oglasio na svojoj službenoj stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

"MNK Futsal Dinamo dužan je najprije ispričati se našim članovima, navijačima, sponzorima i igračima zbog administrativnog propusta koji može rezultirati spominjanom diskvalifikacijom. Futsal Dinamo nastupio je u kup natjecanju, a da prethodno knjižice igrača nisu ovjerene u ZNS-u za 2017. godinu što nije u skladu s Pravilnikom o nogometnim natjecanjima HNS-a te je zbog istog prijavljen od strane nadležnih osoba. Kao legalisti prihvaćamo odgovornost za nastalu situaciju, a klub je svoju grešku ispravio", stoji u priopćenju.

ZAGREB ČEKA VELIKI DERBI: Vruća utakmica u Domu sportova i spektakl na poluvremenu u središtu je pozornosti čitavog grada

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo