ŠOK U RIJECI: / Matjaž Kek uoči ključne utakmice za naslov prvaka ostao bez trojice prvotimaca?

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Šok na Rujevici. Čini se kako će Rijeka na Dinamo bez trojice prvotimaca.

7.4.2017.
15:20
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Naime, slovenski stručnjak, koliko god bio sretan zbog silnih poruka navijača koje su postavljene po gradu, u velikim je problemima. Naime, dva dana nije trenirao Filip Bradarić koji je Kekov adut. Uz njega, nije trenirao Maleš. Zuta je otpao zbog kartona i ne trenira Šofranac.

'Kadar će biti dosta promijenjen'

"Zbog toga, kadar će biti dosta promijenjen, ali to ću odlučiti nakon večerašnjeg treninga. U glavi mi je više-manje sve riješeno. Pitanje je samo hoće li na lijevoj strani zaigrati Martić ili Vešović, dok ću na desnoj strani rješenje tražiti u Črnicu, Mateiju ili Bezjaku", kazao je Kek čije riječi prenosi Goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako Bradarić neće moći igrati ulazi Čanađija.

"Izuzetno dobro izgleda posljednjih nekoliko tjedana. Pun je pozitivne energije, želje i volje i tu ne bih dvojio ako Filip ne bude spreman."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: s, Nel Pavletic/PIXSELL
Image
Foto: s, Nel Pavletic/PIXSELL

Za derbi vlada veliko zanimanje javnosti i medija

Ova utakmica izazvala je veliko zanimanje hrvatske nogometne javnosti i medija. Ima li nešto što već nije napisano ili rečeno o subotnjem dvoboju? “Odlučujuća”, “ključna”, “sudbonosna”, “utakmica godine”… Epiteti su koji se vežu uz sraz dviju najboljih momčadi prvenstva.

"Uz sve pisanje i priču koja se vrti kroz medije u posljednje vrijeme, mi znamo da nam dolazi protivnik kojeg moramo respektirati, koji je kvalitetan, ali koji u nama pogoni strašan motiv, veliki inat i sigurno da možemo samo s velikim samopouzdanjem, izuzetnom hrabrošću i mnogo pameti doći do našeg cilja, a to je pozitivan rezultat", poručio je Kek pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Keka zanima samo - pobjeda!

"Mene raduje veliko zanimanje javnosti za derbi. Ali, na kraju krajeva od svih tih pisanja, priče i toga to je samo sportski događaj, to je samo utakmica i neka tako ostane."

Kek uopće ne dvoji što je za njega pozitivan rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pobjeda", poručio je pa dodao:

"Razmišljamo o nastavku naše serije, unatoč kvaliteti protivnika. Ali, rekao sam, za pozitivan rezultat treba jako mnogo pameti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo