hnl

Šok u Maksimiru: Dinamova zvijezda na gala večeri otkrila svoje planove

Jedan od najboljih igrača Dinama Soudani šokirao je sve u Maksimiru, najavivši svoj odlazak iz Dinama već u ovom zimskom prijelaznom roku: ‘Bude li sve išlo prema planu, moglo bi biti velikog iznenađenja u prijelaznom roku. Da, već u ovom zimskom!’, kazao je Soudani.

I dok je Dinamo zaspao u neki zimski san uoči početka priprema za proljeće, ponajbolji igrač Dinama Soudani je na gala večeri alžirskog nogometa, na kojoj su podijeljene brojne nagrade najboljima u prošloj godini, najavio svoj odlazak iz Dinama već ove zime, i time šokirao sve simpatizere Modre boje. Sportske pišu kako je nakon dodijele nagrada, na kojoj je Soudani dobio nagradu za najboljeg alžirskog strijelca u inozemstvu, netko od novinara mu je postavio pitanje o nastavku karijere, i novim izazovima.

“Iskreno, da! Bude li sve išlo prema planu, moglo bi biti velikog iznenađenja u prijelaznom roku. Da, već u ovom zimskom!”, kazao je Soudani.

Nakon ove izjave, alžirski mediji su se raspisali o njegovoj želji za odlaskom, a u tom svom pisanju su se postavili kao da je to već gotova stvar, i da Soudani sigurno odlazi iz Maksimira.

“Kako sad stvari stoje, u siječnju bi se moja situacija mogla promijeniti što se kluba tiče. No, shvatite me, ja sam još uvijek igrač Dinama i ne smijem puno o tome govoriti o tome. Još neko vrijeme treba pričekati, ako će stvari biti jasnije, onda ćemo razgovarati o tome. Sad bih ostao na ovome”, objašnjava zvijezda Dinama.

Neki mediji su u svom izvještavanju počeli priču o Soudaniju rečenicom: “Na zimu će, osim ako se ne dogodi katastrofa, napustiti Dinamo…”

//www.youtube.com/embed/d299ouyYGYs

Je li ovo svojevrsna uvertira Soudanijevog odlaska iz Dinama ili ne, vidjeti ćemo u tjednima koji slijede. Istina je da Dinamo dobiva ponude za svog igrača, ali, trener Zoran Mamić je još prije naglasio kako će oni najbolji igrači ostati u klubu i na proljeće.

Povratak na Net.hr