Šok u Hajduku! Sportski direktor podnio ostavku!

Jens Andersson više nije Hajdukov sportski direktor. Nakon gradskog okršaja sa Splitom, švedski stručnjak podnio je ostavku zbog obiteljskih razloga.

5.10.2013.
22:04
VOYO logo

"Bilo mi je lijepo, ali obitelj je obitelj. Odluka je bila teška. Ponosan sam na odrađeno i zadovoljan s ljudima u klubu. Vama bi bilo zanimljivije da ima neki drugi razlog, ali kada si 2500 kilometara od obitelji, to je ipak previše. Bila je to teška odluka jer uistinu znam da smo na pravom putu", rekao je Andersson nakon utakmice za Dalmacija News i na pitanje o novo poslu dodao: "Ne, nemam novi posao u Švedskoj."

Hajdukov predsjednik Marin Brbić je istaknuo da ova odluka nema veze s predstojećom sjednicom Gradskog vijeća i komentirao odlazak bliskog suradnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gospodin Jens Andersson od sutra više neće s nama raditi, razlozi su obiteljske prirode. Svima nam je žao što je to došlo ovako brzo. Napravio je puno dobrih stvari. Njegove zasluge su mnoge, to je prije svega dovođenje Iluridzea u ovom prijelaznom roku. On nažalost posao nije uspio dovesti do kraja, ali ostavio je dojam profesionalca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo