ŠOK U BARCELONI: / 'Gdje je nestao Messi, nitko ne zna gdje je genijalac?!'

Image
Foto: AFP, CESAR MANSO

Svi svjetski mediji pišu o ispadanju Barcelone iz Lige prvaka. Pa se tako kritiziraju Messi, Iniesta, Neymar, Suarez, Enrique i društvo, dok se o Atleticu piše biranim riječima.

14.4.2016.
11:46
AFP, CESAR MANSO
VOYO logo

Pa tako katalonski Mundo Deportivo kritizira Barcelonu, klub iz grada iz kojeg dolazi ovaj sportski dnevni list.

Image
Image

"Barcelonin san o još jednoj trostrukoj kruni raspao se u 90 minuta na Calderonu. Iskusniji navijači pripremili su se na ovo jer su znali kako je Barca blizu ispadanju već nakon prve utakmice."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Simeone konačno srušio Enriquea

Talijanska La Gazzetta dello Sport na svojoj naslovnici donosi naslov "Messi ide kući", a tekst o ispadanju Barce nosi naslov "Barca, pad bogova".

"Velika Simeoneova večer, slavodobitno se vratio nakon sedam teških udaraca koje je zadobio od Barcelone u prvenstvu i kupu. Gorka večer za Messija i društvo, njihov prvi poraz nakon 26 uzastopnih europskih utakmica. Katalonija se ovom nije nadala"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

GlobeEsporte secira igru katalonskog diva koji je razočarao.

"Mnogo lopti u prostor i vrlo malo kreativnosti u redovima Barcelone. Messi je bio bez magije, a Enrique nije imao plan B," stoji u istom tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Atletico je bio izvršitelj presude'

Engleski tabloid Daily Mail, pak, ističe:

"Atletico je nokautirao Barcelonu u srijedu navečer. Bez vijesti o Messiju, nitko ne zna gdje je genijalac. Nije bilo ni traga, ni glasa o Messiju, no nije jedino on kriv, još tražimo i Neymara" piše novinar Daily Maila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Francuski L'Equipe piše:

"Atletico je bio izvršitelj presude," stoji u naslovu slavnog francuskog, sportskog dnevnika. "Dvije godine po izbacivanju Barcelone u četvrtfinalu, Atleti su ponovno izbacili Katalonce na putu prema velikom finalu. Ovo bi mogla biti Simeoneova godina, ovaj put vođa mu je Griezmann," naklonjeni su Francuzi svom čovjeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Njihovi igrači su poslušali'

Engleski mediji hvale nogometaše Atletica i ističu njihovu hrabrost.

"S mostova u Madridu visjeli su transparenti na kojima je bilo ispisano 'Nikad nećemo prestati vjerovati' i njihovi su ih igrači poslušali."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Navijači Atletica nisu prestajali pjevati'

"Kako je utakmica odmicala njihovi navijači nisu prestali pjevati," stoji u Guardianovom tekstu posvećenom Atletico Madridu, a u dio teksta posvećen Barceloni započinje riječima "Kraj sna o obrani trostruke krune."

Katalonski Sport je pak osuo paljbu po sucu: "Griezmann i sudac eliminirali Barcu, nije bilo suđeno, Rizzoli je odlučio prešutiti očigledan jedanaesterac koji je Gabi skrivio u 91. minuti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Madridski As donosi tekst pod nazivom "Atletico je otpuhao mjehuriće zvane Barcelona" u kojem ističe kako je madridski sastav kreirao noć za pamćenje u kojoj je briljirao Antoine Griezmann.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo