NEVJERICA NA RUJEVICI: / Jedan od najvažnijih nogometaša Matjaža Keka napušta Rijeku uoči Olympiakosa

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Stefan Ristovski napušta Rujevicu i karijeru će nastaviti u lisabonskom Sportingu.

5.8.2017.
18:00
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Ova informacija još nije službena, ali očekuje se da će potvrdu dobiti do kraja dana, najkasnije sutra.

‘JE LI RIJEKA U DALMACIJI?’ Grčki novinar progovorio o velikoj hrvatskoj enigmi za Grke

'Da, istina je, Ristovski je pred odlaskom'

"Da, istina je, Ristovski je pred odlaskom, a bit će službeno kad se zgotovi sva dokumentacija. Ristovski i njegov zastupnik s jedne i Sporting s druge strane inzistirali su na odlasku odmah. Ponudili smo im čak i novčanu odštetu za te dvije utakmice protiv Olympiakosa, ali nisu željeli pristati", izjavio je predsjednik Rijeke Damir Mišković za Radio Rijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlazak sjajnog desnog braniča uoči dva velika ogleda protiv Olympiakosa u Play offu Lige prvaka poprilično je iznenađujuća vijest.

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

02.08.2017., stadion HNK Rijeka, Rijeka - Druga utakmica 3. pretkola UEFA Lige prvaka, HNK Rijeka - FC Red Bull Salzburg. Stefan Ristovski. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

"Da, neobično. Ristovski nije želio produžiti ugovor. Puno smo nas dvojica razgovarali posljednjih mjesec dana, ali on je ostao pri svome. Iduće ljeto postaje slobodan igrač, a ove zime mogao bi pregovarati sa zainteresiranim klubovima i otići bez odštete", kazao je Mišković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Je li se transfer mogao odgoditi za 15-ak dana?'

U Rijeci se, stoga, pitaju. Je li se transfer mogao odgoditi za 15-ak dana i realizirati nakon uzvrata protiv grčkog prvaka?

"Za to nije bilo razumijevanja s druge dvije strane. Igrač i njegov zastupnik s jedne i Sporting s druge strane inzistirali su na odlasku odmah. Ponudili smo im čak i novčanu odštetu za te dvije utakmice protiv Olympiakosa, ali nisu željeli pristati. Nažalost, nemoćni smo jer ne želimo riskirati da na kraju ode kao slobodan igrač. Ristovskom hvala za sve što je napravio za Rijeku, za sve sjajne igre, rekao je Mišković ne željevši komentirati iznos odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo