ŠOK NA POLJUDU: / Jedan od najvažnijih igrača Hajduka zbog loma noge propušta ostatak sezone!

Image

Hajduk je do kraja sezone ostao bez Josipa Juranovića, kojem je na treningu slomljena koščica u desnoj nozi i mora na operaciju.

2.3.2017.
19:11
VOYO logo

Portal 24 sata javlja kako će zahvat i oporavak potrajat puna dva mjeseca, što znači da će Juranović biti spreman tek za početak ljetnih priprema. Ovo je puno gori scenarij od onog prvotnog prema kojem je Juranović s terena trebao izbivati samo mjesec dana.

Joan Carrillo u njega polagao velike nade

Josip Juranović jedan je od najbitnijih igrača Hajduka u kojeg je trener prve momčadi Joan Carrillo polagao velike nade. Kao takvom, pred Juranovićem je trebala biti polusezona iz snova, nakon što je maksimalno iskoristio povjerenje sportskog direktora kluba Marija Branca, koji je na početku sezone odbio dovesti desnoga beka jer je smatrao kako je Juranović najbolje rješenje. Juranović je odigrao sjajnu jesen, dobio i reprezentativni poziv za turnir u Kini, nakon čega je potpisao i prvi profesionalni ugovor s Hajdukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Srozane ambicije

I onda šok! Lom koščice u desnoj nozi na treningu u Juranovićevoj nozi poremetio je planove Hajduku i srozao ambicije splitskoj momčadi. Operacija će hitno biti obavljena u Zagrebu. Postojala je mogućnost konzervativnog liječenja, da napukla koščica sama zaraste, što bi bilo brže, ali s neizvjesnim ishodom. Liječnici su presudili da je operacija sigurnija, bez obzira na nešto duži oporavak, važno je da Juranović bude spreman za ljetne pripreme.

Do tada Carrillo mora pronaći rezervnog beka, a pravog rješenja nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo