SNIMKA SEKSA: / Još jedna zvijezda upletena u skandal s ucjenjivanjem!

Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE

Priča o ucjenama i seksualnom skandalu u francuskoj nogometnoj reprezentaciju postaje sve čudnija. Prema najnovijim izvještajima, u slučaj je upleten i veznjak Manchester Cityja Samir Nasri.

27.11.2015.
14:31
AFP, FRANCK FIFE
VOYO logo

Podsjetimo, ranije ovaj mjesec je uhićen napadač Real Madrida Karim Benzema pod sumnjom da je ucjenjivao reprezentativnog suigrača Mathieua Valbuenu snimkom seksa. Benzema je kasnije priznao uključenost u slučaj, ali tvrdio je da je bio samo posrednik između Valbuene i ucjenjivača koji su prijetili da će objaviti spornu snimku na internetu.

"Benzema me razočarao"

U petak se napokon oglasio i Valbuena koji je u razgovoru za Le Monde priznao da ga je Benzema nagovarao da se sastane s ucjenjivačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neizravno mi je rekao da ću morati platiti. Nije bio agresivan, niti je izravno govorio o novcu. Ali kad netko inzistira da se sastanete s nekim, hm... Nikad se nisam sastao s nekim tko bi besplatno uništio snimku, samo zato što me voli. Ne treba ljude tretirati kao idiote. Jako sam razočaran i mogu reći samo da moj odnos s Karimom nije bio iskren kao što je on govorio", istaknuo je Valbuena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, priča postaje još čudnija jer Le Monde tvrdi da je u cijeli slučaj upleten i Nasri. Nije posve jasno koja je bila njegova uloga, ali navodno se i on ponudio Valbueni da bude posrednik između njega i ucjenjivača. Podsjetimo, prije Benzeme je kao osumnjičenik u ovom slučaju na razgovoru u policiji bio i Djibril Cisse. Tko zna tko je sljedeći...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo