SMIJEŠI NAM SE SPEKTAKULARAN TRANSFER: / 'Kolike su šanse da dođem u Manchester? Šest od deset'

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF
Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

Iako je prije samo nekoliko dana izjavio da mu je dobro u Atleticu i da nema razloga napuštati klub, francuski napadač Antoine Griezmann je opet promijenio priču.

23.5.2017.
7:30
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

Već mjesecima traju nagađanja da će Griezmann na ljeto postati igrač Manchester Uniteda koji je za njega spreman platiti vrtoglavih 100 milijuna eura odštete. Dio španjolskih i engleskih medija je već objavio kako je posao gotov i da se samo čeka kraj sezone za službenu potvrdu.

'Prilično velika brojka'

Potom je stigla pomalo zbunjujuća izjava o ostanku u Atleticu da bi u ponedjeljak navečer u emisiji Quotidien na francuskoj televiziji 26-godišnjak opet iznenadio. Na izravno pitanje voditelja kolike su šanse od 1 do 10 da će ovo ljeto preći u Manchester United, Griezmann je odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šest."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je prilično velika brojka, jeste li svjesni što govorite", pitao ga je voditelj.

"Da", kratko je odgovorio nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

United lovi Ligu prvaka

Na to ga je voditelj još pitao i je li to prvi put da je tako otvoreno priznao mogućnost odlaska na Old Trafford, a Griezmannov je odgovor opet bio potvrdan.

Moguće je da će Griezmannova konačna odluka ovisiti o tome hoće li se Manchester United plasirati u Ligu prvaka. Mourinhovoj momčad to nije uspjelo kroz Premier ligu, ali može osigurati nastup u najelitnijem kontinentalnom natjecanju ako u srijedu u finalu Europske lige svlada Ajax.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo