SLUŽBENO POTVRĐENO: / Talijanski izbornik Antonio Conte preuzima aktualnog prvaka Premierlige

Image
Foto: AFP/GABRIEL BOUYS

Aktualni talijanski izbornuik Antonio Conte je i službeno potvrđen kao novi trener Premierligaša Chelseaja. Vijest je klub potvrdio na svojem Twitter profilu.

4.4.2016.
14:27
AFP/GABRIEL BOUYS
VOYO logo

Chelsea je na svojoj stranici objavio kako je Conte s klubom potpisao trogodišnji ugovor. `Jako sam uzbuđen što ću raditi u Chelseaju. Ponosan sam što sam izbornik talijanske reprezentacije i samo atraktivna uloga poput one trenera Chelseaja može slijediti nakon toga. Sretan sam što smo sada sve objavili jer time završavaju nagađanja. Sada nastavljam obnašati dužnost talijanskog izbornika, a Chelseajem ću se baviti nakon Europskog prvenstva`, prenosi Conteovu izjavu službena klupska stranica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko sati prije što je potvrđen Conteov dolazak, otočki mediji javili su kako taj strateg već ima jasan plan kako će izgledati njegova momčad na Stamford Bridgeu. U ponedjeljak je Independent objavio poprilično nevjerojatnu vijest - da će Chelsea učiniti sve u svojoj moći kako bi vratio Romelua Lukakua, belgijskog napadača kojeg su 2014. godine prodali Evertonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lukaku ove sezone igra u fenomenalnoj formi, a u 30 odigranih utakmica postigao je 18 golova i nalazi se na trećem mjestu ljestvice najboljih strijelaca. Stoga ga u svojim redovima želi zadržati i Everton, čija je glavna zvijezda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Everton je doveo Lukaka za 28 milijuna funti, što mu je bio rekordni transfer, a Independent pretpostavlja kako bi ga klub iz Liverpoola pustio za najmanje 50 milijuna. Conte je čelnicima Chelseaja navodno naredio da vrate Lukakua u londonski klub, a oni će ga bez prigovora poslušati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo