SLUŽBENO JE – NIKOLA KALINIĆ IMA NOVI KLUB: / Potjerani Vatreni potpisao za španjolskog velikana

Image
Foto: AFP

Hrvatski napadač Nikola Kalinić potpisao je ugovor sa španjolskim doprvakom

9.8.2018.
17:56
AFP
VOYO logo

Hrvatski napadač Nikola Kalinić (30) potpisao je u četvrtak trogodišnji ugovor sa španjolskim nogometnim prvoligašem Atleticom iz Madrida, aktualnim pobjednikom Europske lige.

"Naš klub je postigao sporazum s Milanom oko prelaska Nike Kalinića. On je potentni napadač s jako dobrom igrom u zraku te sa skupljenim velikim iskustvom u europskom nogometu", naveo je Atletico u priopćenju. Vrijednost transfera nije objavljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kalinić bi trebao biti zamjena napadačima Antoineu Griezmannu i Diegu Costi u formaciji 4-4-2. Prošle sezone je 41 put nastupio za Milan zabivši šest golova, a još je šest puta dodao za pogodak. Milan je sezonu završio na šestom mjestu u talijanskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Klub mu želi zahvaliti na profesionalizmu i predanosti Milanu te mu želi sve najbolje u novom poglavlju njegove karijere", priopćio je Milan.

Nikola Kalinić će biti četvrti Hrvat u povijesti Atletica. Prije njega su ondje bili trener Tomislav Ivić, napadač Mario Mandžukić te desni bek Šime Vrsaljko. Vrsaljko je prošli mjesec otišao u milanski Inter nakon dvije sezone provedene u Atleticu. Atletico je prošlu sezonu završio na drugom mjestu u prvenstvu iza Barcelone, a ispred gradskog suparnika Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu Atletico na svom stadionu Wanda Metropolitano igra pripremnu utakmicu protiv milanskog Intera, a zasad je nepoznato hoće li Kalinić tada debitirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo