SLUŽBENA POTVRDA: / 'Zločesti dečko' je novi član Guardioline momčadi

Image
Foto: AFP
23.7.2015.
10:27
AFP
VOYO logo

"Načelno mogu potvrditi da je postignut dogovor sa svim stranama, Juventusom i s igračem", izjavio je Rummenigge u Guangzhouu, gdje se Bayernova momčad trenutno nalazi na pripremnoj turneji po Kini.

"Vidalu ostaje samo proći liječničke testove i staviti potpis na ugovor", rekao je Rummenigge dodavši da bi se, ako sve prođe bez problema, Vidal novim suigračima trebao pridružiti sljedeći tjedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četiri puta prvak s Juventusom

"Zločesti dečko" čileanskog nogometa, koji je s reprezentacijom slavio na nedavnoj Copa Americi, ali i punio naslovnice zbog prometne nesreće u kojoj je uništio svoj skupocjeni Ferrari vozeći pod utjecajem alkohola, vraća se u Bundesligu nakon što je u Juventusu proveo četiri sezone i osvojio četiri uzastopna naslova prvaka Italije, dva talijanska superkupa i jedan kup, a prošle sezone dogurao i do finala Lige prvaka u kojem je od Stare dame bolja bila Barcelona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidal je za Juventus odigrao 171 utakmicu i postigao 48 pogodaka, a prije odlaska na Apenine igrao je za Bayer iz Leverkusena, u čijem je dresu u 144 nastupa postigao 21 pogodak. Ovaj je 28-godišnji motorčni vezni igrač za reprezentaciju Čilea nastupio 69 puta i 12 puta se upisao među strijelce. Službeni podatak o visini transfera nije objavljen, ali njemački i talijanski mediji su prijašnjih dana špekulirali da se radi o fiksnom iznosu odštete od 37 milijuna eura te još tri milijuna varijabilnog dijela koji će ovisiti o ostvarenim sportskim rezultatima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo