SLUŽBENA POTVRDA: / Real Madrid doveo nasljednika Ikera Casillasa

Image
Foto: AFP

Nekoliko dana nakon što je legendarni kapetan i golman Real Madrida Iker Casillas napustio Santiago Bernabeu i potpisao za Porto, Kraljevski klub je pronašao novog čuvara mreže.

17.7.2015.
14:39
AFP
VOYO logo

Iako se dugo nagađalo da će Real ovo ljeto dovesti Davida de Geu iz Manchester Uniteda, čini se da od toga neće biti ništa. Englezi su nametnuli previsoku odštetu za vratara kojem za godinu dana istječe ugovor i Madriđani su odlučili dići ruke. Barem zasad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjesto De Gee su tako u svoje redove doveli 28-godišnjeg Francisca Kika Casillu, čovjeka koji je kao junior već bio član Reala i svojedobno branio za njegovu drugu momčad. Transfer je službeno potvrdio Espanyol, klub za koji je Casilla branio posljednje četiri godine, a Madriđani će navodno platiti šest milijuna eura odštete. U klubu iz Barcelone je proveo ukupno sedam godina, ali je u tom razdoblju bio i u drugoj momčadi, te na posudbama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Casillasa je tako u Real došao Casilla, a novi trener Rafa Benitez će moći birati između njega i sjajnog Kostarikanca Keylora Navasa koji je lani došao iz Levantea. Tek treba vidjeti znači li ovo i definitivno odustajanje od De Gee ili će ga Madriđani dovesti sljedeće godine kao slobodnog igrača. No, u tom će slučaju vjerojatno morati prodati Navasa ili Casillu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo