TKO JE POPUŠIO?

‘SLUČAJ DŽOINT’ I MESSIJEV RAT S NOVINARIMA: ‘Samo neka me tuže, pa ću iznijeti još prljavština’

Novinar koji je izazvao bijes Lionela Messija i ostalih argentinskih reprezentativaca objavom da je Ezequiel Lavezzi pušio marihuanu ne odustaje od svojih tvrdnji i spreman je ići na sud.

Argentina je u utorak u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo pobijedila Kolumbiju s 3-0, a poslije utakmice su pred novinare izašli svi igrači. Mikrofon je, međutim, uzeo samo Messi i objavio kako nitko od igrača više neće davati izjave medijima.

MESSI BRILJIRAO, PA ŠOKIRAO NOVINARE: Brazil gazi i dalje na krilima senzacionalnog tinejdžera!

‘Pitam… samo pitam’

“Trpjeli smo puno optužbi i manjka poštovanja i nikad nismo ništa rekli. Znamo da mnogi od vas nisu takvi, ali kopati po nečijem privatnom životu je vrlo ozbiljna stvar”, rekao je Messi.

Bila je to reakcija na objavu radijskog novinara Gabriela Anella koji je na Twitteru sugerirao da je Lavezzi u kampu reprezentacije pušio ‘travu’.

“Lavezzi protiv Kolumbije neće biti ni na klupi zbog džointa koji je pušio prošlu noć u kampu? Pitam… samo pitam”, napisao je Anello.

‘Bojkot je glupost’

Lavezzi je ekspresno sve demantirao i najavio tužbu protiv novinara, ali Anella to nije nimalo pogodilo. Čak štoviše, ustvrdio je da potpuno vjeruje svome izvoru i da se nada da će slučaj završiti na sudu.

“Nadam se da će me Lavezzi tužiti kako bih mogao iznijeti na vidjelo još prljavština”, rekao je Anello za Fox Sport, dodavši kako je Messijeva objava bojkota glupost.

Povratak na Net.hr