SLIJEDI HRVATSKA: / Španjolska zvijezda kaže da se već mjesecima za ovo priprema

Image

Nogometne reprezentacije Španjolske i Hrvatske odigrat će međusobni ogled 3. kola skupine E na Europskom prvenstvu u Francuskoj.

20.6.2016.
10:20
VOYO logo

Jasno, plasira li se Hrvatska u nokaut fazu natjecanja što treba napraviti dobrim rezultatom protiv aktualnih europskih prvaka ili korištenjem raspleta drugih utakmica koje bi joj to omogućile. Također, ne odluči li Uefa hrvatsku nacionalnu momčad kazniti na način da joj zbog nereda na tribinama stadiona Geoffroy-Guichard tijekom ogleda protiv Češke oduzme tu priliku.

On je spreman

Kako bilo, utakmicu je iz španjolskog kuta najavio Marc Bartra koji je nedavno napustio Barceloninu nogometnu momčad u korist dortmundske Borussije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pitanje je za trenera hoće li mijenjati postavu za utakmicu protiv Hrvatske, on zna što radi. Turnir je dug i treba odigrati mnogo utakmica. Momčad je spremna i bude li mi ukazana prilika osjećam da je mogu iskoristiti. Mjesecima se već pripremam da bih bio spreman za trenutak kada ću biti potreban sastavu", kazao je 25-godišnji branič kojeg izbornik Vicente del Bosque nije koristio u ogledima protiv Češke i Turske, a prenosi As.

Casillas ili De Gea

U Španjolskoj se vodi rasprava koji bi od golmana trebao čuvati mrežu Furije u utakmici protiv Hrvatske. Prva opcija u uvodnim utakmicama bio je David de Gea, a mnogi smatraju da je stiglo vrijeme da se ponovno aktivira legendarni Iker Casillas. Treći je u redu 22-godišnji Sevillin golman Sergio Rico.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TRAŽE DA GA SE MAKNE: /

Španjolci ne žele De Geu na golu protiv Hrvatske

Image
TRAŽE DA GA SE MAKNE: /

Španjolci ne žele De Geu na golu protiv Hrvatske

"Imam veliko povjerenje u svu trojicu vratara. Činjenica je da nam Iker, baš poput Davida, ulijeva mirnoću. I ta je odluka na izborniku, a onom koji će braniti želim sreću", poručio je Bartra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo