banner

POPUT ROCK ZVIJEZDE

SLAVNI TRENUTAK KAD JE MARADONA ODUŠEVIO SUPARNIČKE NAVIJAČE: Da, uvijek je bio svoj, drugačiji od drugih

Pamti se njegovo zagrijavanje iz 1989.

Zauvijek ćemo pamtiti sve što je napravio, na koji način je ispisao nogometnu povijest veliki Diego Armando Maradona. Jedan od tih trenutaka je i zagrijavanje na starom i kultnom Olimpijskom stadionu u Münchenu prije 31 godine.

UMRO JE MARADONA: Otišao je legendarni Diego Armando, jedan od najboljih nogometaša ikad; ‘Zauvijek ćeš biti u našim srcima’

Opušteni Argentinac, tada najbolji igrač na svijetu koji je zaluđivao mase diljem planete, zagrijavao se za utakmicu polufinala Kupa UEFA-e u kojoj je njegov Napoli 1989. godine gostovao kod Bayerna.

I dok su njegovi suigrači radili ono što se i standardno nekako radi prije utakmice, istezanje i tehničke vježbe s loptom, opušteni Diego oduševljavao je protivničke navijače na stadionu u svom stilu s odvezanim kopačkama, potpuno nonšalantno rekli bi smo, elegantno plešući s loptom na bezvremenski hit Live is Life. Pljeskao je, pjevao, gibao se, u ritmu dodavao… Da, uvijek je bio drugačiji od drugih, čovjek osebujnog stila koji je proživio svoj život za tri života.

Preminuo od srčanog udara

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena Diego Armando Maradona (60) preminuo je od srčanog udara, objavili su argentinski mediji.

Kako tijekom srijede poslijepodne navodi Clarin, Maradona je pretrpio kardiorespiratorni zastoj u svojoj kući u Tigreu u kojoj se oporavljao nakon nedavne operacije na mozgu kojom mu je odstranjen krvni ugrušak.

Povratak na Net.hr