SLAVNI TRENER U OBRANI BIVŠEG HRVATSKOG IZBORNIKA: / 'Takve ocjene su apsolutna uvreda za Slavena Bilića'

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Redknapp smatra da je netočno da je novi trener West Hama David Moyes poboljšao fizičku pripremljenost igrača.

19.12.2017.
7:30
AFP
VOYO logo

Poznati engleski stručnjak Harry Redknapp (70) stao je u obranu hrvatskog trenera Slavena Bilića (49) koji je početkom prošlog mjeseca dobio otkaz u West Hamu. Naslijedio ga je David Moyes (54) koji je u posljednja tri kola ostvario dobre rezultate što je mnoge stručnjake nagnalo na kritike upućene bivšem treneru. Mediji i stručni komentatori ističu kako su u Bilićevo vrijeme igrači izgledali nespremno i kako pod Moyesom puno više trče tijekom utakmica. Redknapp se, međutim, ne slaže s takvim ocjenama i tvrdi da se njima pokazuje nepoštovanje prema Biliću.

SLAVNI IRAC UDARIO PO BILIĆU: ‘U Slavenovo vrijeme je fizička priprema igrača bila vrlo upitna’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nemoguće je raditi na fizičkoj pripremi'

"Iskreno, stalno to slušam i apsolutna je uvreda za Slavena Bilića kad ljudi kažu da igrači danas izgledaju spremnije. Kako mogu biti spremniji nego prije? Igraju u ritmu subota-srijeda-subota i nemoguće je raditi na fizičkoj pripremi. To danas diktiraju kondicijski treneri i sportski znanstvenici više nego menadžeri, pa kako je onda Moyes u samo četiri tjedna učinio igrače spremnijima?", postavio je pitanje Redknapp u razgovoru za BT Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da je Moyes preuzeo momčad na kraju sezone, uveo drugačiji režim i radio drugačije, onda da, ali ne možeš usred sezone raditi na fizičkoj pripremi. Prošli je tjedan West Ham igrao u srijedu pa opet u subotu, što je Moyes napravio? U četvrtak su igrači imali relaksirajući trening, u petak su vježbali prekide, kako ih to može učiniti fizički spremnijima?", još je jednim pitanjem završio iskusni stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo