SLAVNI TRENER JAVNO KRITIZIRAO VATRENOG ZBOG VELIKE GREŠKE: / 'Ne smije nam se ovo događati'

Image
Foto: Profimedia

Inače, branič hrvatske reprezentacije u dosta je velikim problemima s minutažom.

28.11.2020.
10:50
Profimedia
VOYO logo

U skupini C Europske lige ovog četvrtka Bayer Leverkusen je pobijedio Hapoel Be’er Shevu sa 4:1. Za “Apotekare” su zabili Schick (29'), Bailey (48'), Demirbay (76') i Alario (80'), a za goste Shviro (58'). Tin Jedvaj je igrao cijeli susret za Bayer.

Upravo je hrvatski reprezentativac pomogao suparnicima da postignu pogodak. U 58. minuti susreta napravio je veliku pogrešku kada je htio dodati loptu suigraču. Međutim, Shviro je pročitao njegove namjere i iskoristio loše dodavanje. Presjekao je akciju i zabio gol u praznu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Martin Meissner / AFP / Profimedia
Image
Foto: Martin Meissner / AFP / Profimedia

Schalke's Austrian forward Michael Gregoritsch (L) and Augsburg's Croation defender Tin Jedvaj jump for the ball during the German first division Bundesliga football match FC Schalke 04 v FC Augsburg on May 24, 2020 in Gelsenkirchen, western Germany., Image: 521911082, License: Rights-managed, Restrictions: DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO, Model Release: no, Credit line:

Kritike trenera

Dan nakon te utakmice javno je Jedvaja kritizirao njegov trener Peter Bosz koji je rekao da se ovakve greške ne bi smjele događati.

"Naravno da se to ne bi smjelo događati, ali to su individualne greške“, rekao je Bosz za Nitro pa nastavio pričati o toj utakmici:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije to bila lijepa utakmica. Protivnici su jako malo napadali“, rekao je trener Leverkusena.

Inače, branič hrvatske reprezentacije u dosta je velikim problemima s minutažom. Zlatko Dalić našao mu je zamjenu u reprezentaciji, a za svoj klub ne igra uopće u prvenstvu, već priliku dobiva tek u utakmicama Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo