SLAVLJE KOD HRVATSKIH SUSJEDA: / Mađari nokautirali Wales i zasjeli na čelo naše skupine

Image
Foto: Profimedia

Svjetski prvaci Francuzi donekle su se oporavili od poraza u Turskoj zabivši četiri pogotka u Andori

11.6.2019.
23:08
Profimedia
VOYO logo

Mađarska nogometna reprezentacija zadržala je stopostotan učinak na svom terenu u kvalifikacijama za Euro 2020., nakon što je u utorak u Budimpešti svladala Wales s 1:0.

U ne pretjerano uzbudljivoj utakmici Mađari su do pobjede došli u 81. minuti. Mate Patkai, koji je postigao i pobjednički pogodak u dvoboju protiv Hrvatske, ponovno je bio čovjek odluke. Lopta je nekako došla do njega na desetak metara od gola, kad su dvojica braniča Walesa popadala pokušavajući zaustaviti mađarskog kapetana Dzsudzsaka. Patkai je pucao, a lopta se na putu prema mreži još i nesretno odbila od Daviesa i dodatno prevarila vratara gostiju Hennesseyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Romelu Lukaku of Belgium celebrates his 2nd goal. Belgium v Scotland, UEFA Euro 2020 Qualifier, Group I, Football, King Baudouin Stadium, Brussels, Belgium - 11 Jun 2019, Image: 446214440, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only, Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features

Mađari su se do kraja utakmice uspjeli obraniti i osvojiti nova tri važna boda koja su ih uzdigla na vrh ljestvice skupine E s devet bodova. Slovačka je uvjerljivom 5:1 pobjedom u Azerbajdžanu sa šest bodova na drugom mjestu. Isti broj bodova ima i Hrvatska s lošijom gol-razlikom. Wales je četvrti s tri boda, a posljednji Azerbajdžan je bez bodova.

Svjetski prvaci Francuzi donekle su se oporavili od poraza u Turskoj zabivši četiri pogotka u Andori (Mbappe, Ben Yedder, Thauivn, Zouma). U derbiju te skupine Island je s 2:1 pobijedio Tursku uz dva pogotka Sigurdssona, dok je za goste zabio Tokoz. Albanija je, pak, s golovima Cikalleshija i Ramadanija nadigrala Moldaviju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lukaku s dva gola te De Bruyne ostavili su Belgiju kao stopostotnu i vodeću momčad skupine I. Belgijanci su s 3:0 slavili protiv Škotske, dok je Rusija minimalno (Ionov) uzela tri boda protiv Cipra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo