Odbijen transfer koji bi ispisao povijest hrvatskog nogometa

Čelni ljudi Fiorentine ovoj su vikend boravili u Splitu s namjerom da otkupe ugovor Ante Rebića. No, predsjednik kluba s Parka mladeži, Slaven Žužul, odbio je njihovu ponudu.

19.8.2013.
12:59
VOYO logo

Već dugo se priča kako je Fiorentina zagrijana za novopečenog VatrenogAntu Rebića, koji je u svom debiju protiv Lihtenštajna zabio prekrasan pogodak. I Talijani su napokon stigli u Split, u Park mladeži s namjerom da mladog napadača Crvenih odvedu sa sobom.

Njihova ponuda bila je konkretna, radi se o 4,5 milijuna eura plus 20 posto od budućeg transfera. Iako bi se radilo o povijesnom transferu, jer niti jedan klub u Hrvatskoj izuzev Dinama i Hajduka takav transfer nikada nije uspio ostvariti, predsjedniku Slavenu Žužulu spomenuta ponuda nije zazvučala bog zna što.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žužul je poručio kako ispod najavljenih pet milijuna eura neće ić, a pitanje je hoće li sada i to biti dovoljno nakon što je Rebić zaigrao za reprezentaciju. Predsjednik je uvjeren da ako svog napadača zadrži do zime na Parku mladeži, ili čak do ljeta, cijena će još skočiti.

Iz Fiorentine su pak najavili kako će ubrzo krenuti u novu rundu pregovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo