Postoji jak razlog zašto Hrvatska mora pobijediti Belgiju

Slaven Bilić vratio se nakratko u Split, gdje će njegov Bešiktaš u četvrtak popodne odigrati prijateljsku utakmicu s Hajdukom.

9.10.2013.
21:45
VOYO logo

"Nemam savjet, ali želim reći da je to velika utakmica protiv velikog protivnika. Može se dosta toga okrenuti u scenariju koji nije nemoguć. Ako pobijedimo Belgiju, oni će ući u zadnju utakmicu s pritiskom. Nitko ti ne može oduzeti nadu, ali i da budeš drugi, pobjeda nad Belgijom bi te napunila samopouzdanjem pred Škotsku i dodatne kvalifikacije. Belgijanci su dobri, ali mi imamo dobru momčad i znamo kako igrati pod pritiskom, to smo već pokazali. Gledam to navijački, želim pobjedu kao i svaki Hrvat koji reprezentaciji želi dobro", izjavio je Bilić.

Najavio je, naravno, i okršaj svog Bešiktaša s Hajdukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lijepo je doći kući, zahvalio bih se Bešiktašu i Hajduku što su organizirali ovakvu utakmicu. Bit će to prava provjera i dobar ispit u reprezentativnoj stanci. Neki govore da će utakmica biti revijalna, ali siguran sam da ćemo Tudor i ja od igrača tražiti da igraju kao da se radi o utakmici za bodove. S nestrpljenjem čekamo utakmicu, nedostaje nam 10 reprezentativaca, ali sastav kojeg imamo je vrlo dobar", izjavio je Nane za Sportske i dodao kako zna što se događa u Hajduku.

"Pratim Hajduk, a Jurčević i Rak prate Dinamo. Hajduk mi je dobar, zadovoljan sam, ne samo zato što je u vrhu i blizu Dinama što je dobro za ligu. Ono što sam vidio, Hajduk je mlad, poletan, dobro vođen. Gledao sam neke utakmice, a kroz razgovore sam doznao da su ljudi zadovoljni i to je najvažnije".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo