WEST HAM OPET RAZOČARAO

SLAVEN BILIĆ NAKON TRI PORAZA: ‘Zabrinut jesam, ali ne paničarim’

Tri poraza na otvaranju Premier lige, razlika pogodaka 2-10 i nula na bodovnom kontu unatoč mnogim zvučnim pojačanjima. Bilanca je to neuspjeha koje bilježe West Ham i njegov hrvatski menadžer Slaven Bilić nakon 270 minuta u engleskom prvenstvu.

Novi udarac ambicijama kluba zadao je u subotu Newcastle koji je na St James’ Parku slavio 3-0, a Bilić je, piše BBC, nakon tog ogleda priznao:

“Newcastle je bio bolji u svim aspektima igre. Jednostavno, imali su više snage i odlučnosti. Zabrinut jesam, ali ne paničarim. Još je veoma rano.”

NOVI PORAZ SLAVENA BILIĆA: Skupa pojačanja nisu još ništa pokazala, West Ham na dnu ljestvice

Prije ovog poraza West Ham je gubio od Manchester Uniteda 0-4, a potom i od Southamptona 2-3 i to pogotkom s bijele točke iz 93. minute nakon što su s igračem manje nadoknadili 0-2. Sve utakmice odigrala je Bilićeva momčad na gostovanjima.

“Nakon Southamptona sam bio optimističan i zadovoljan kako smo igrali i reagirali nakon isključenja. Sada je drugačije. Ovo zabrinjava, no postoje usponi i padovi, a iz ove situacije nas ne može izvući nitko osim nas samih. Gledajte, ja sam menadžer i moj je posao da budem samopouzdan i da vjerujem kad je dobro i kad je loše. U lošim se trenucima važnost ovog posla još i bolje vidi”, kazao je Bilić kojem napokon slijedi domaća utakmica.

Igrat će ju West Ham protiv Huddersfielda.

Bilićev klub potrošio je ovog ljeta više od 40 milijuna funti na pojačanja. Stigli su Joe Hart, Pablo Zabaleta i skupocjeni Marko Arnautović i Javier Hernandez.

Povratak na Net.hr