SLAVEN BELUPO OGLASIO SE ZBOG EJUPIJEVE ULIČNE TUČNJAVE: / Napadač će jako teško izbjeći veliku kaznu

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Ejupi je u subotu trebao igrati protiv Osijeka, a sada je njegov nastup upitan. Navodno je do svađe došlo zbog parkiranja

26.9.2019.
13:53
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Jučer, 25. rujna, oko 19.40 sati na ulici u Koprivnici u Ulici Antuna Nemčića došlo je do fizičkog sukoba između trojice muškaraca starosti 53, 32 i 31 godinu. Muškarac starosti 53 godine je zadobio teške tjelesne ozljede, a 31 i 32 – godišnjak lakše. Dvije osobe su uhićene i provodi se kriminalističko istraživanje.

Objavljeno je to na stranici Policijske uprave koprivničko- križevačke. Kako javlja Podravski list u incident je umiješan Muzafer Ejupi (31), jedan od najboljih igrača Slaven Belupa. Pišu da je uhićen nakon tučnjave u centru grada u kojoj se s prijateljem obračunao s poznatim Koprivničancem čiji identitet nisu željeli otkriti. Kao navodni razlog navodi se mogući sukob oko parkiranja. Tek nakon istrage bit će poznato u kojoj mjeri je u incidentu sudjelovao nogometaš Slavena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
UHIĆEN NOGOMETAŠ SLAVENA: /

Bivša napadač Osijeka sudjelovao u tučnjavi, jedan muškarac teško ozlijeđen

Image
UHIĆEN NOGOMETAŠ SLAVENA: /

Bivša napadač Osijeka sudjelovao u tučnjavi, jedan muškarac teško ozlijeđen

Oko incidenta se oglasio i Ejupijev klub:

"S obzirom na veliki broj upita oko navodne umiješanosti našeg igrača u sukob koji se sinoć dogodio u Koprivnici, Nogometni klub Slaven Belupo ovim se putem želi obratiti javnosti. U ovom trenutku nemamo dovoljno kvalitetnu informaciju što se točno dogodilo da bi komentirali navedeni događaj. Nakon što saznamo sve detalje i nakon što nadležna tijela odrade svoj dio posla, ukoliko će biti potrebe za tim, klub će reagirati sukladno svojim pravilnicima", stoji u službenom priopćenju Slaven Belupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ejupi je u subotu trebao igrati protiv Osijeka, a sada je njegov nastup upitan. Podravski piše da je navodno do svađe došlo zbog parkiranja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo