ŠKOT OSTAO BEZ PRSTA: / "Situacija je bila grozna, ali hrvatska policija se ponijela sjajno"

Image
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

Nogometaši Aberdeena svladali su u četvrtak Rijeku s uvjerljivih 3:0 u prvoj utakmici 2. pretkola Europske lige, no jednom navijaču Donsa večer na Kantridi ipak neće ostati u lijepom sjećanju.

19.7.2015.
8:00
Goran Kovačić/PIXSELL
VOYO logo

Kako navodi škotski Press and Journal, jedan je 37-godišnji navijač Aberdeena ostao bez prsta tijekom proslave prvog pogotka nakon što mu se vjenčani prsten zapleo za ogradu. Na sličan je način, podsjetimo, bez dijela prsta svojedobno ostao i hrvatski rukometaš Ivan Čupić.

"Pomogli smo koliko smo mogli"

Neimenovanom je navijaču prva pomoć pružena u riječkoj bolnici, a u priču se potom uključio i Aberdeen koji mu je dopustio da odleti u Škotsku zajedno s momčadi. U zračnoj luci su ga dočekali supruga i kola hitne pomoći kojima je odmah prevezen u bolnicu. Zbog težine ozljede ostatak prsta mu je morao biti amputiran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jasno je da se radi o groznoj situaciji, a mi smo pomogli koliko smo mogli. Praktički odmah smo obaviješteni što se dogodilo i nastavili smo pratiti razvoj situacije. Hrvatska policija se ponijela sjajno, njezini su predstavnici otišli u hotel po navijačevu putovnicu i odjeću", izjavio je glasnogovornik Aberdeena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo