SKIDAJ SE TONĆI: / Huligani postrojili 'najboljeg hrvatskog lijevog beka' i suigrače

U neugodnoj su se situaciji našli nogometaši sofijskog CSKA-a nakon što su u ponedjeljak na svome stadionu poraženi od gradskog rivala Lokomotiva (0:1).

21.4.2015.
19:07
VOYO logo

Među igračima koji su se našli pod tribinom bio je i naš Tonći Kukoč, čovjek koji sam sebe naziva najboljim hrvatskim lijevim bekom i često svojim porukama na društvenim mrežama izaziva buru u javnosti. Kukoč je igrao do 68. minute (Marin Oršulić ostao na klupi), a nakon posljednjeg sučevog zvižduka se priključio suigračima u pokušaju smirivanja strasti.

Nakon nekoliko minuta rasprave huligani su naredili igračima da skinu dresove uz povike 'ne zaslužujete ih nositi'. Portugalskom krilnom igraču Toniju Silvi su vikali 'majmune', na što je on izgubio živce i pokazao im srednji prst. Dvojica najiskusnijih igrača Apostol Popov i Plamen Kračunov su pokušali urazumiti huligane, ali su, prema izvještajima bugarskih medija, i oni morali skinuti dresove. Policija je intervenirala kako bi spriječila teži incident, ali dio navijača je čekao igrače ispred stadiona i nastavio ih vrijeđati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svojem očajnom rezultatskom nizu CSKA ne samo da nije pobijedio u sedam ligaških kola, nego nije uspio zabiti nijedan gol u tom razdoblju! Skliznuo je na treće mjesto u Ligi za prvaka i sada mu izmiče i plasman u Europsku ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo