PUTEM FACEBOOKU

SKANDALOZNA MAMIĆEVA OBJAVA: Otkrio svima plaće Nenada Bjelice i cijelog stručnog stožera i poručio – ‘Game over’

Mamić je iz svoje oaze u Međugorju otkrio svima koliko je klub isplatio za primanja stručnog stožera Dinama i Nenada Bjelice

Bivši izvršni predsjednik Dinama, a danas nekakva siva eminencija tog kluba i bjegunac pred hrvatskim pravosuđem, Zdravko Mamić, javio se putem svog službenog Facebook-profila kako bi komentirao rezanje plaća u Dinamu. Drastične mjere izazvale su kaos prošloga tjedna i rezultat je bio otkaz svim pomoćnicima trenera Nenada Bjelice.

Mamić je iz svoje oaze u Međugorju otkrio svima koliko je klub isplatio za primanja stručnog stožera Dinama i Nenada Bjelice u proteklih 20 mjeseci i to doslovce u kunu. Objavu je završio porukom – “Game over”.

PIXSELLFoto: Pixsell

“Messi i suigrači su se odrekli 70% primanja, belgijski nogometaši će mjesečno preživljavati s 13.000 kuna, Žilina koja je sedmerostruki prvak Slovačke je proglasila bankrot, Cristiano Ronaldo, Juventus, Bayern München i mnogi drugi su se solidarizirali, te pokazali da se na muci poznaju junaci. Dinamo se priprema za vremena ispred nas i svi moramo nositi dio tereta. Sve uspjehe klub je honorirao, nikome nije ostao dužan, te je omogućio uvjete rada kakve nema nitko u ovom dijelu Europe, a to će raditi i ubuduće. Game over”, napisao je Mamić.

Facebook

Povratak na Net.hr