Kaos u Barçi: Messiju prekipjelo, velika legenda dobila otkaz, a druga sama otišla!

Barcelona je izgubila u San Sebastianu (1:0), a novi kiks katalonskog kluba izbacio je na površinu i 'prljavo rublje' iz svlačionice.

5.1.2015.
14:25
VOYO logo

Podsjetimo, trener Barcelone Luis Enrique na klupi je ostavio udarni dvojac Messija i Neymara, kao i Piquea i Danija Alvesa. Kako su u drugoj minutu Katalonci sami sebi zabili loptu u mrežu, Barça se našla u problemu koji Argentinac i Brazilac nisu izvukli u nastavku.

Navodno je došlo i do žestokog sukoba između Messija i trenera, koji je klupu shvatio kao manjak respekta i uvredu, a cijela priča dobila je nastavak u ponedjeljak ujutro kada je Argentinac propustio trening.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Navodno, već danima traje njihova netrpeljivost, sve je počelo na haklu na treningu kada Messiju trener navodno nije dozvolio da zove faul, a s lošijim rezultatima samo se odnos urušavao. Ukoliko je Enrique odlučio ovih dana graditi autoritet na Messiju, baš i nije pametno izabrao. Prema španjolskim medijima, Messi ne vjeruje u mogućnosti ne baš pretjerano iskusnog trenera, niti smatra da s Luisom Enriqueom Barcelona može u borbu za prvaka s Realom i Atleticom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, treba uzeti u obzir autentičnost cijele priče. S nekoliko pobjeda, ovakve priče će sigurno isčeznuti. Kako bilo, Barcelona je objavila da Messi ima gastroenteritis, nadamo se da će se brzo oporaviti od crijevne viroze.

Vodstvo španjolskog nogometnog prvoligaša Barcelone uručilo je otkaz dosadašnjem sportskom direktoru Andoniju Zubizarreti (53).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legendarni vratar španjolske reprezentacije i bivši član Athletic Bilbaoa, Barcelone i Valencije imao je ugovor s katalonskim klubom do 2016. godine.

"Zahvalni smo Zubizarreti za doprinos, predanost radu i profesionalnost koje je pokazivao posljednje četiri godine," poručili su iz Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagađa se kako je Zubizarreta dobio 'cipelu' zbog kršenja pravila prilikom dovođenja mladih igrača zbog kojih je FIFA kaznila Barcelonu jednogodišnjom zabranom kupovine igrača. Barcelona je odluku o prekidu suradnje sa Zubizarretom objavila dan nakon šokantnog poraza na gostovanju kod Real Sociedada. Najveći kandidat za novog sportskog direktora je bivši prvotimac Carles Puyol (36). Premda se nagađalo kako će Carles Puyol (36) naslijediti Andonija Zubizarretu (53) na mjestu sportskog direktora Barcelone, bivši kapetan katalonskog kluba neočekivano je napustio Camp Nou.

Puyol je obznanio kako napušta klub u čijim redovima je proveo 19 godina odigravši čak 724 utakmice samo sat vremena nakon što su čelnici Barce objavili kako je dosadašnji sportski direktor Andoni Zubizarreta dobio otkaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puyol je nakon završetka igračke karijere prošle sezone radio kao pomoćnik sportskog direktora i očekivalo se kako će naslijediti Zubizarretu.

"Odlučio sam raskinuti ugovor i potražiti novi izazov. Dosta sam naučio u ovom poslu i sada se želim okušati u drugim poslovima," poručio je Puyol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodstvo Barcelone danas je uručilo otkaz sportskom direktoru Andoniju Zubizarreti. Legendarni vratar španjolske reprezentacije i bivši član Athletic Bilbaoa, Barcelone i Valencije imao je ugovor s katalonskim klubom do 2016. godine. Nagađa se kako je Zubizarreta dobio 'cipelu' zbog kršenja pravila prilikom dovođenja mladih igrača zbog kojih je Fifa kaznila Barcelonu jednogodišnjom zabranom kupovine igrača.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo