SKANDAL: / Pojavio se video lošeg ponašanja zvijezde Azzurra! 'Na žalost opet sam napravio glupost'

Image

Napadač Graziano Pellè isključen je iz talijanske reprezentacije jer nije pružio ruku izborniku Giampieru Venturi na jučarašnjoj kvalifikacijskoj utakmici za SP 2018.

7.10.2016.
13:15
VOYO logo

To bi značilo da Pellè neće igrati u nedjelju drugu kvalifikacijsku utakmicu protiv Makedonije, objavio je u petak Talijanski nogometni savez (FIGC).

Izbornik Ventura bez milosti

"Izbornik Giampiero Ventura, u dogovoru sa FIGC-om, odlučio je isključiti Graziana Pellèa s popisa igrača za utakmicu protiv Makedonije zbog njegovog ponašanja puna nepoštovanja u trenutku kada je zamijenjen", stoji u priopćenju Saveza. Video njegovog nekorektnog ponašanja pojavio se i na društvenim mrežama, a možete ga vidjeti dolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odigrao lošu utakmicu

Pellè nije briljirao protiv Furije. Izbornik Azzurra Giampiero Ventura odlučio ga je zamijeniti nakon sat vremena igre, a umjesto njega u igru je ušao Ciro Immobile. Pellè je, u tom trentku, sjeo na klupu, a da nije pružio ruku izborniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrač se tijekom večeri ispričao putem Instagrama.

"Ah da! Na žalost opet sam napravio glupost. Ponio sam se na naprihvatljiv način prema "Gospodinu" i prema svojim suigračima koji uvijek iskazuju svoje vrednote unutar fantastične momčadi čiji smo svi dio", napisao je talijanski napadač koji od ovog ljeta igra u Kini na svom profilu na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaka pogreška nosi sa sobom posljedice i opravdano je da preuzmem odgovornost za ono što se dogodilo", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo