MA NIJE MOGUĆE

SKANDAL KOJI ĆE ZATRESTI NOGOMETNU EUROPU: Procurila kontroverzna snimka koja će baciti veliku ljagu na Real Madrid

Sergio Ramos je isprovocirao kazneni udarac, ali cijela ta situacija uopće nije morala završiti tako

Proteklog vikenda odigran je najveći nogometni derbi, čuveni El Clasico, a Real Madrid slavio je na Camp Nou protiv Barcelone s čak 3:1. Međutim, utakmicu je obilježilo loše suđenje, odnosno kontroverzna odluka suca Juana Martineza Munuere.

Naime, Munuera, koji inače dolazi iz obitelji koja, kako su to iskopali španjolski mediji, strastveno navija za Real Madrid, u 63. minuti kod rezultata 1:1 sudi nepostojeći penal za kraljevski klub. Sergio Ramos je isprovocirao kazneni udarac, i još je pritom sam napravio prekršaj te je onda taj isti penal sam realizirao, ali cijela ta situacija uopće nije morala završiti tako.

Procurile su naknadno audiosnimke razgovora između VAR-sobe i glavnog suca Munuere, a španjolski mediji tvrde kako su Munueri iz sobe vikali kako penala nije bilo.

Profimedia

Penala nije bilo

“Nema tu elemenata za najstrožu kaznu. Realov igrač je počeo s povlačenjem”, sugerirali su tako glavnom sucu iz VAR-sobe. Međutim, ovaj je to ignorirao i otišao je provjeriti snimku.

U trenutku dok je hodao prema ekranu pomoćnik mu je vikao kako je Ramos zapravo povukao Lengleta za dres i kako nema govora o prekršaju već je mogao samo biti kontraprekršaj. No, Munuera ne odustaje i ide prema ekranu. Zatim odgledava snimku i vraća se na travnjak te dosuđuje penal za Real, a u tom mu trenutku pomoćnici viču kako je Ramos napravio prekršaj te da penala nema. No, penal je dosuđen i Real je okrenuo utakmicu u svoju korist.

Povratak na Net.hr