SJEĆATE LI SE OVOGA? / Na današnji je dan pao jedan od najluđih golova u povijesti nogometa!

Image
Foto: Screenshot

Na današnji dan prije četiri godine, 14. studenog 2016., pao je jedan od najnevjerojatnijih golova u režiji Zlatana Ibrahimovića.

14.11.2016.
17:01
Screenshot
VOYO logo

Švedska je u prijateljskoj utakmici u Stockholmu pobijedila Englesku s 4-2, a Ibrahimović je zabio sva četiri gola svoje reprezentacije. No, onaj posljednji, postignut u prvoj minuti sudačke nadoknade, učinio je ovu utakmicu nezaboravnom.

Dobio nagradu Ferenc Puskas

Ibrahimović je dočekao loptu iskosa na desnoj strani, daleko izvan kaznenog prostora i onda kreirao potez koji prkosi zakonima fizike. Iako je engleski golman Joe Hart bio izvan gola, a mreža nečuvana, kut iz kojeg je pogodio Zlatan i način na koji je to napravio, čine ovaj gol čudesnim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevjerojatni napadač se vinuo zrakom i spektakularnim 'škaricama' smjestio loptu u mrežu, ostavivši u šoku navijače na stadionu i sve koji su gledali utakmicu na televiziji. Te godine je već bilo kasno za nominacije za nagradu Ferenc Puskas, ali je FIFA svrstala Zlatana među kandidate sljedeće godine. Priznanje za najljepši gol je, naravno, završilo u njegovim rukama...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo