Utješne vijesti iz Manausa: Niko Kovač je davno povukao majstorski potez!

‘Drago mi je što se vraćam, jedva sam dočekao dan da mogu ponovno zaigrati. Naporno sam trenirao i ovo je možda jedna od najbitnijih utakmica. Spremni smo’, poručio je Mario Mandžukić pred utakmicu s Kamerunom i objasnio kako je igrati na strašnoj sparini u Manausu.

“Trebalo nam je vremena na treningu da se priviknemo na vlagu, poslije toga je bilo lakše. To moramo staviti sa strane i ne misliti na vremenske uvjete, moramo se koncentrirati na svoju igru kako bismo izvukli pozitivan rezultat”, poručio je Mandžukić nakon treninga u Manausu.

A tajna dobre pripremljenosti Vatrenih na takvu sparinu leži u višetjednim korištenjima saune i pripremama koje je osmislio Niko Kovač. Odatle i samouvjerenost naših igrača, upravo onakva kakva će im trebati danas. Jer nakon remija Brazila i Meksika, situacija u skupini se zakomplicirala.

“Ne osjeća se posebno veliki pritisak. Mi smo došli na Svjetsko prvenstvo pobjeđivati, i sada moramo pobijediti i Kamerun i Meksiko. Situacija se nije značajnije promijenila, pozitivno razmišljam i vjerujem da možemo napraviti prvi korak”, rekao je Mandžukić.

“San je svakog igrača igrati na svjetskoj smotri. Željan sam igre, željan dokazivanja, zajedno sa svojom momčadi. Nadam se da će moj prvi nastup na Svjetskom prvenstvu biti obilježen pozitivnim ishodom”, donosi Jutarnji list razmišljanje naše zvijezde.

Povratak na Net.hr