SJAJNE VIJESTI IZ MADRIDA: / Modrićev oporavak je strelovit, Atletico može početi drhtati

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i veznjak madridskog Reala sjajno se oporavlja od operacije lijevog koljena kojoj se podvrgnuo početkom listopada, potvrđuje španjolski As.

1.11.2016.
9:38
AFP, JAVIER SORIANO
VOYO logo

Njegov oporavak ušao je u posljednju fazu i sad se može, nastavlja izvor, očekivati neočekivano. A to 'neočekivano' odnosi se na njegov nastup u gradskom derbiju protiv Atletica koji je na rasporedu 19. ovog mjeseca. Utakmica je to koja se igra u sklopu 12. kola španjolskog prvenstva.

As piše da je Modrić pojačao intenzitet rada na treninzima te da će u nadolazećim danima biti postupno hvatati ritam suigrača što bi moglo rezultirati njegovom spremnošću za nastup u derbiju. Dodaje se da će u danima koji slijedi biti još potrebno izbjegavati fizički kontakt tijekom treninga, ali i naslućuje da trener momčadi Zinedine Zidane može početi kombinirati sastav koji će istrčati na stadionu Vicente Calderon, a u kojem će biti i najbolji veznjak španjolske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je ozljedu koja ga je izbacila s travnjaka zaradio 18. rujna u ogledu s Espanyolovim Diopom. Pauzirao je u utakmici protiv Villarreala, a uz bol odigrao ogled sa Las Palmasom i onaj Lige prvaka protiv dortmundske Borussije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liječnička služba kluba je 1. listopada izvela operacijski zahvat na njegovom lijevom koljenu nakon koje je najavljeno da će propustiti idućih pet utakmica protiv Betisa, varšavske Legije, Athletica, Alavesa i vjerojatno Leganesa, a u pitanje se dovodila njegova spremnost za veliki madridski derbi. Sad se čini da je upitnika oko toga sve manje...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo