SJAJAN POTEZ MARIJA MANDŽUKIĆA: / Vatreni posramio srpskog vratara, Mihajlović poludio

Image
Foto: Screenshot

Vatreni je primio jedan pas u šesnaestercu i odlučio se na lob, jer je primjetio da je Vanja Milinković-Savić izašao s gola.

3.1.2018.
22:20
Screenshot
VOYO logo

U posljednjem susretu četvrtfinala talijanskog nogometnog Kupa Juventus je u gradskom derbiju u srijedu navečer pobijedio Torino 2-0 i plasirao se u polufinale talijanskog Kupa. Hrvatski reprezentativni napadač Mario Mandžukić postigao pogodak za svoj Juventus na stadionu "Stare dame" u 67. minuti za 2-0.

MANDŽUKIĆ KUMOVAO MIHAJLOVIĆEVOM OTKAZU: Srpski trener divljao na suce, vodstvo Torina izgubilo strpljenje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni je primio jedna pas u šesnaestercu i odlučio se na lob, jer je primjetio da je golman Torina Vanja Milinković-Savić izašao s gola.

Inače, Mandžo je igrao od prve minute i to u vrhu napada a ne na krilu, a travnjak je napustio u 78. minuti kada je umjesto njega u igru ušao Gonzalo Higuain. Juve je poveo u 15. minuti golom Douglasa Coste na asistenciju Paula Dybale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DOMAGOJ VIDA ODMAH ZAGOLICAO MAŠTU NAVIJAČIMA: ‘Pozvat ću Marija Mandžukića u Beşiktaş’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon gola Mandžukića, sudac Daniele Doveri je tražio video provjeru zbog navodnog prekrašaja Samija Khedire, ali je priznao pogodak torinskoj 'Staroj dami' nakon čega je trener Torina Siniša Mihajlovića 'poludio' zbog čega je isključen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus će u polufinalu igrati protiv Atalante koja je u utorak priredila iznenađenje pobijedivši na gostovanju lidera Serie A Napoli 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su poveli u 50. minuti golom Timotyja Castagnea, a na 2-0 povisio je sjajni Alejandro Gomes u 81. minuti. Tračak nade domaćinu vratio je Dries Mertens u 84. minuti, no u preostalom vremenu Napoli nije uspio izjednačiti.

U drugom polufinalnom paru sastaju se Milan i Lazio. Milan je 27. prosinca u gradskom derbiju pobijedio Inter 1-0 nakon produžetaka, a pobjednika je odlučio pogodak Patricka Cutronea u 104. minuti. Dan ranije Lazio je identičnim rezultatom porazio Fiorentinu sa 1-0. Jedini pogodak na utakmici postigao je Senad Lulić već u 6. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prve utakmice polufinala su 31. siječnja, a uzvrati su 28. veljače.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

REZULTATI ČETVRTFINALAJuventus - Torino 2-0 (Costa 15, MANDŽUKIĆ 67) Igrano 2. siječnja Napoli - Atalanta 1-2 (Mertens 84 / Castagne 50, Gomes 81) Igrano 27. prosinca: Milan - Inter 1-0 (Cutrone 104) Igrano 26. prosinca: Lazio - Fiorentina 1-0 (Lulić 6)

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo