SJAJAN POTEZ ILI LUDOST? / Nude Pirlu dva milijuna eura za samo osam utakmica!?

Image
Foto: AFP, EMMANUEL DUNAND

Mnogi nogometni veterani, koji pred odlazak u igračku mirovinu uzimaju plaću u Americi, postaju poželjna lovina za europske klubove u trenucima kada traje stanka u MLS ligi.

19.11.2015.
6:45
AFP, EMMANUEL DUNAND
VOYO logo

A takvi su trenuci upravo sada, pa su europski mediji prepuni glasina o mogućim posudbama vremešnih zvijezda. Jedna od meta je, dakako, i briljanti Andrea Pirlo (36) koji je nakon finala Lige prvaka s Juventusom pojačao New York City.

Eto'o je već tamo

No, kako do ožujka nema utakmica u MLS ligi, velik dio klubova bi volio vidjeti Pirla u svome dresu. Spominjali su se proteklih dana njegovi bivši klubovi Milan i Inter, a sada prava senzacija stiže iz Turske. Ali ne, kao što možda pretpostavljate, iz Galatasaraya ili Fenerbahçea, već iz - Antalyaspora!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj je klub, prema navodima talijanskih medija, spreman dati Pirlu čak dva milijuna eura za samo osam utakmica! Da se Antalyaspor ne boji potrošiti novac, dokazuje i činjenica da je ljetos uspio dovesti Samuela Eto'a koji zasigurno ne igra za mizernu plaću. Unatoč tome, klub je tek na devetom mjestu u turskom prvenstvu, pa bi mu Pirlo svakako dobro došao. Makar i na osam utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo