REAKCIJE IZ SUSJEDSTVA

SITUACIJA S VIDOM ODJEKNULA REGIJOM, SRBI SE RASPISALI O VATRENOM: ‘Skandal detonacija potresla nogomet…’

Iako je Vida bio u kontaktu sa svima ili gotovo svima u reprezentaciji, zbog njega ostali reprezentativci neće morati u izolaciju, već će se zaputiti u Stockholm na utakmicu protiv Švedske

Branič hrvatske nogometne reprezentacije Domagoj Vida, koji je u susretu protiv Turske igrao prvo poluvrijeme, pozitivan je na koronavirus, objavio je Hrvatski nogometni savez (HNS).

Liječnička služba hrvatske nogometne reprezentacije je neposredno iza ponoći po lokalnom vremenu u Istanbulu dobila rezultate testiranja na virus SARS-CoV-2 među kojima je bio i jedan pozitivan nalaz među igračima. Uz Vidu, na SARS-CoV-2 bio je pozitivan i jedan član delegacije HNS-a, koji nije bio u kontaktu s reprezentativcima niti članovima stožera.

NAJČITANIJI ŠVEDSKI LIST OBJAVIO ZABRINJAVAJUĆU PRIČU O VATRENOM: ‘Utakmica s Hrvatskom u opasnosti zbog Vide’

Iako je Vida bio u kontaktu sa svima ili gotovo svima u reprezentaciji, zbog njega ostali reprezentativci neće morati u izolaciju, već će se zaputiti u Stockholm na utakmicu protiv Švedske.

Odjeknula je ta vijest u regiji, a najviše pozornosti pridali su joj srpski mediji uz nekoliko podosta bombastičkih naslova. Evo kako danas izgledaju njihove naslovnice.

Sve vijesti vezane uz koronavirus u Hrvatskoj i svijetu možete pratiti OVDJE.

Povratak na Net.hr