ZA SVAKU POHVALU

KAD STE OVAKO NEŠTO VIDJELI? Jedna sestra igra za SAD, druga za Meksiko, ali zajedno su dirnule čitav svijet

Situacija viđena nakon završetka utakmice na Svjetskom nogometnom prvenstvu za žene do 20 godina, koje se održava na Papui Novoj Gvineji dirnula je čitav svijet.

Naime, četvrtfinalnu utakmicu igrale su reprezentacije SAD-a i Meksika. U dramatičnom dvoboju pobjedu je odnijela ekipa SAD-a rezultatom 2-1. Nakon što je sudac označio kraj susreta, reprezentativka SAD-a Sabrina Flores i njezina sestra blizanka Monica koja igra za Meksiko, postale su glavne protagonistice utakmice.

Spomenute nogometašice imaju dvojno državljanstvo, prva igra za američku, a druga za meksičku reprezentaciju. U trenutku kad je susret završio, Amerikanke su pohitale jedna drugoj u zagrljaj, slaveći plasman u polufinale turnira.

No, Sabrina Flores nije sudjelovala u slavlju svojih suigračica, već je grlila i tješila svoju uplakanu sestru koja je ispala s turnira.

“Ovo je dokaz kako nogomet spaja ljude, a ne razdvaja ih. U ovom emotivnom i posebnom trenutku za nogomet, dogodilo se to da Sabrina nije htjela slaviti veliki uspjeh svoje ekipe, nego joj je prva na pameti bila njezina sestra Monica. Kako lijep sport može biti”, piše o ovom dirljivom trenutku portal 90min.com.

Povratak na Net.hr