SIR ALEX FERGUSON VRAĆA SE NA KLUPU MAN UNITEDA! / Povratak legendarnog trenera službeno je potvrđen

Image
Foto: AFP

Na žalost mnogih, povratak na klupu momčadi s Old Trafforda bit će samo za jednu utakmicu

16.2.2019.
13:23
AFP
VOYO logo

Legendarni škotski nogometni stručnjak Alex Ferguson (77) vraća se na klupu Manchester Uniteda, ali samo na jednu utakmicu.

Sir Alex će predvoditi "Crvene vragove" 26. svibnja u susretu protiv Bayern Munchena kojom će na Old Traffordu obilježiti 20-tu godišnjicu od osvajanje trostruke krune 1999. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodit će 'zlatnu momčad'

Bit će to repriza finala Lige prvaka iz 26. svibnja 1999. kada je United na Camp Nou pobijedio Bayern sa 2-1 postigavši dva gola u sudačkoj nadoknadi. Te sezone United je osvojio i englesko prvenstvo, te FA kup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ferguson će voditi 'zlatnu momčad' iz '99. koju su predvodili David Beckham, Rynan Giggs, Peter Schmeichel, Dwight Yorke i Andy Cole. Jedan od junaka Unitedove pobjede bio je sadašnji v.d menadžer Ole Gunnar Solskjaer koji je u trećoj minuti sudačke nadoknade postigao pobjednički pogodak.

Osvojio čak 13 naslova engleskih prvaka

"Radujem se što ću sve dečke ponovo vidjeti na okupu. Bit će to poseban dan, a još više me raduje što će sav prihod s utakmice biti namijenjen u humanitarne svrhe," poručio je Ferguson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ferguson je vodio United od 1986. do 2013. osvojivši čak 38 trofeja pri čemu 13 naslova engleskog prvaka i dvije Lige prvaka (1999, 2008).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo