SINIŠA OREŠČANIN NAKON SVOG PRVOG DERBIJA S DINAMOM: / Trener Bijelih obratio se javnosti

Image
Foto: PIXSELL

'Pomiješani su mi osjećaji u ovom trenutku'

16.12.2018.
17:33
PIXSELL
VOYO logo

U derbi utakmici 18. kola Prve HNL Dinamo je u Zagrebu pobijedio Hajduk s 1-0 (0-0).

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

SPEKTAKL NA TRIBINAMA: Navijači zapalili utakmicu, najveći hrvatski derbi u svom punom sjaju

Image

SPEKTAKL NA TRIBINAMA: Navijači zapalili utakmicu, najveći hrvatski derbi u svom punom sjaju

Nogometaši Dinama pobjedom nad najvećim rivalom okončali su jesenski dio prvenstva u HNL ligi u kojoj uvjerljivo vode sa 45 bodova, dok je Hajduk novim porazom zaokružio svoju "sumornu jesen" u kojoj je četiri posljednje utakmice igrao u Poljudu pred praznim tibinama, ispao u četvrtfinalu Kupa, te se pred nastavak proljetnog dijela prvenstva u veljači sa 23 boda nalazi tek na šestom mjestu Prve HNL. Inače, danas su Splićani igrali u pomlađenom sastavu uslijed brojnih izostanaka, a ovako je utakmicu vidio Hajdukov trener Siniša Oreščanin...

'Dinamo je ipak - Dinamo'

"Pomiješani su mi osjećaji u ovom trenutku. Naravno da je meni Dinamo ipak Dinamo. Možda ostaje žal zbog tog njihovog gola iz slobodnjaka. Oni su imali nekoliko šansi, mi nekoliko polušansi. Volio bi da nas je rezultat nagradio, ali mislim da ipak mogu biti zadovoljan. Pritiskali su nas na počecima poluvremena i bili su ti koji su se nametali i pokušavali što prije poentirati. Kako bi se ti početni pritisci olabavili mi bi uspjeli spajati svoju igru. Mislim da smo tijekom cijelog susreta bili stabilni. Pokazali smo put kakav smo prije utakmice najavili i da želimo vidjeti gdje smo i što smo s mladim igračima. Predstavili smo danas dosta mladih igrača i nadmetali se s Dinamom", rekao je Hajdukov trener za kamere Arene Sporta, pa zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

'Vidim pozitivne i jako dobre stvari s ovim mladim igračima'

"Vidim pozitivne i jako dobre stvari s ovim mladim igračima. Već dvije godine najavljujemo njihove igre kroz B tim i sad su oni ovdje. Ako to sve bude stabilno vidim jednu jako pozitivnu sliku u budućnosti Hajduka s njima. Morate razumjeti da su danas igrali derbi i da im je to danas iskustvo za idući put."

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo