Mihajlović puk'o u Zagrebu : 'Nemam vremena liječiti nečije komplekse!'

Srpski izbornik Siniša Mihajlović se jako naljutio nakon jednog pitanja novinara u Zagrebu.

22.3.2013.
7:39
VOYO logo

Trener Partizana je ranije izjavio da nema nikakvu komunikaciju sa Mihajlovićem, a i problem je oko (ne)pozivanja ozlijeđene mlade zvijezde Partizana Lazara Markovića.

"Nije ni mjesto ni vrijeme za to jer nemam vremena da radim reklamu gospodinu Vermezoviću i liječim nečije komplekse. Vi znate da ja nisam počeo tu priču. On je izjavio da ga nisam zvao. Ja sam rekao da sam ga zvao tri puta, a on je rekao jednom i onda je rekao da sam lažov. A sam je rekao da sam ga zvao jednom. Kako ja mogu biti lažov!? Ne znam što on hoće sa tim. Toliko o tome i više neću o pričati", poručio je Mihajlović, ali se nije zaustavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo je još jednu stvar hoću reći, možda nije korektno da iznosim prljavi veš ovdje u Hrvatskoj, ali iznenadila me je još jedna stvar iz Partizana – zvao sam Lazara Markovića koji se sada liječi u Londonu da dođe i bude ovdje sa nama. Zvao sam ga jer znam koliko on voli da bude u reprezentaciji, a danas me je nazvao i rekao da će biti suspendiran ako dođe u Zagreb. Ja ne znam u čemu je tu problem i koji su to kompleksi, ali, nema veze", stoji u Sportskom žurnalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo