SINIŠA MIHAJLOVIĆ PREKIDA KARIJERU ZBOG TEŠKE BOLESTI? / Šokantna vijest iz Italije

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Siniša Mihajlović iznenada prekida karijeru

13.7.2019.
7:53
Profimedia
VOYO logo

Bivši srpski nogometaš, sad trener Bologne Siniša Mihajlović (50.), prekida karijeru zbog teške bolesti. Ovu šokantnu informaciju, odnosno vijest, donosi poznati talijanski sportski medij Corriere dello Sport. On će se danas na konferenciji za medije obratiti javnosti.

Image
SINIŠA MIHAJLOVIĆ: 'POLICAJAC ME VRIJEĐAO, REKAO MI JE DA SAM CIGANIN': /

Otkrio svoju stranu sukoba

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se u tekstu na udarnom mjestu sportskog dnevnika izrijekom ne navodi koja je bolest u pitanju, nego da su "liječnički pregledi pokazali da je potreban hitan tretman", izvori iz Italije i Srbije javljaju da je riječ o teškoj bolesti. "Prema subotnjem izdanju novina, piše Footbal Italija Mihajlović se nedavno podvrgnuo liječničkim testovima, a liječnici upozoravaju kako bi trebao nastaviti s agresivnim liječenjem svoje bolesti".

Inače, Siniša Mihajlović bivši je poznati nogometaš, prvo Vojvodine, a onda i Crvene zvezde u kojoj se proslavio i rimskog Lazija gdje je stekao svoj veći ugled, Mihajlović je 2006. počeo trenersku karijeru tijekom koje je vodio reprezentaciju Srbije, nešto kratko lisabonski Sporting dok mu je talijanska Bologna, u koju se vratio nakon deset godina, biio čak sedmi trenerski posao u Italiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Siniša Mihajlović je rođen u Vukovaru, a odrastao u Borovu Naselju. Za bivšu Jugoslaviju u 12 je godina odigrao preko 60 utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo